Ibiza Gran Hotel
VINO & LUX PIĆE

02 Aug 2020

ROYAL DRAGON VODKA - NAJSKUPLJA VODKA NA SVETU

Ukupno 14.788 dijamanata korišćeno je za pravljenje ovog " Pièce Unique ", komada umetnosti i izuzetnog remek-dela. Umetnici iz GIA-e napravile su i jedinstvenu Monografiju dijamanta "Oko zmaja" od 50,16 krata. 'Zmajsko oko'...

Royal Dragon Vodka sprema se da otkrije najskuplju votku na svetu, vrednu čak 5,5 miliona američkih dolara.

Royal Dragon Vodka nedavno je završila jedinstveni projekat pod nazivom „Zmajevo oko“. Zajedno sa visoko specijalizovanom kompanijom za retke i lepršave dijamante Scarselli iz New Yorka. Tokom 8 meseci radili smo neprekidno sa visoko kvalifikovanim zanatlijama na njemu; Ručno izduvana boca od 6 litara Royal Dragon Vodke, okružena i upotpunjena zmajskim dizajnom, a na vrhu je veoma retki, fantastični intenzivni žuti prirodni dijamant od 50,16 karata i naravno sertifikovan od strane GIA.
Ukupno 14.788 dijamanata korišćeno je za pravljenje ovog " Pièce Unique ", komada umetnosti i izuzetnog remek-dela. Umetnici iz GIA-e napravile su i jedinstvenu Monografiju dijamanta "Oko zmaja" od 50,16 krata. 'Zmajsko oko', koje su stvorili Royal Dragon Vodka i Scarselli, još nije zvanično predstavljena. „Smatrali smo da je ovaj jedinstveni događaj prava prilika da ga predočimo odabranoj grupi ljudi, koji žele da podrže savršenu inicijativu koja je važna“.

Royal Dragon Vodka osvojila je Star Product of the year (ispod 100 USD) i Best Global Travel Retail Packaging na prošlogodišnjim Frontier Awards na svetskoj izložbi TFVA-e u Cannesu.
Kako se izveštava, King Power Group (HK) generalni direktor Travel Retail i Duti Free Sunil Tuli nedavno je postavljen u Upravni odbor kompanije Dragon Spirits Limited, vlasnika premium marke Royal Dragon Vodka.

U oktobru, Iam Seng Pte, singapurska kompanija u vlasništvu porodice Tuli, postavljena je za agente marke votke na odabranim bescarinskim tržištima u svetu.