Ibiza Gran Hotel
NAUTIKA

05 Oct 2020

SUPER JAHTA - SUPER SPORT 50/65, JEDINSTVENA SARADNJA ROSSINAVIJA I PININFARINE

Automobilska referenca na Pininfarinin svetski poznati Gran Turismo očigledna je u tri koncepta, posebno na gornjoj palubi koja odražava dizajn i proporcije takvih sportskih automobila

Inspirišući se sportskim automobilima visokih performansi i integrisanom fluidnošću prepoznatljivog stilskog stila Pininfarine.

Brend, Rossinavi, rođen 2007. godine kao prirodni razvoj Cantiere Fratelli Rossi. Čista stolarska i radionička praksa usmerena ka postizanju onoga što se želi, ljudskim odnosima i zanatskim veštinama koji imaju pogled u budućnost, neispričanom iskustvu u načinu gradnje, zahvaljujući teoriji i praksi okupljenim pod jednim krovom: znati i znati kako , bez povlačenja linije između njih dvoje.

Super Sport 65 i Super Sport 50 su znak za Aureu, prvu saradnju brenda sa kompanijom Rossinavi predstavljenu 2017. godine, i fokusiraju se na projekat koji povezuje pramac sa krmom jednom linijom, oblačeći je neverovatno zadivljujućim i sportskim karakteristikama.
Automobilska referenca na Pininfarinin svetski poznati Gran Turismo očigledna je u tri koncepta, posebno na gornjoj palubi koja odražava dizajn i proporcije takvih sportskih automobila, a istovremeno garantuje velike prostore za zabavu na otvorenom sa nekoliko lounge paluba.

Vijugavi dizajn glavnog stepeništa inspirisan je usisnicima vazduha drumskih vozila sa najboljim performansama i organsko se stapa u prozore od poda do plafona. Dubinsko znanje Pininfarine o eleganciji i inovacijama u dizajnu enterijera i eksterijera omogućava da ponudi izuzetno prijatno i obimno okruženje, istovremeno kombinujući dinamičan i elegantan stil sa svim osnovnim udobnostima za ekskluzivno iskustvo navigacije.