Ibiza Gran Hotel
NAUTIKA

24 Aug 2020

QUANTUM OF SOLACE – 007 SUPERJAHTA OD 58 MILIONA DOLARA

Ima mogućnost smeštaja za je 12 gostiju, a u vreme izgradnje ona je bila najveća jahta izgrađena u Turskoj. Njenu zadivljujuću spoljašnjost i enterijer dizajnirao je studio H2 Yacht Design.

Porinut 2012. godine od strane brenda Turquoise Yachts, 72,6 m duga QUANTUM OF SOLACE, spektakularna je superjahta s elegantnim krivinama, jakim grafičkim linijama i jedinstvenim karakteristikama. Ima mogućnost smeštaja za je 12 gostiju, a u vreme izgradnje ona je bila najveća jahta izgrađena u Turskoj. Njenu zadivljujuću spoljašnjost i enterijer dizajnirao je studio H2 Yacht Design.
Soba vlasnika smeštena je na gornjoj palubi i sadrži veličanstveno kupatilo, dve raskošne sobe i balkon sa obe strane. Na glavnoj palubi ima dodatnih šest soba: sve sa velikim ormarima, vanvremenskim stilom i predivnim nameštajem.
Glavni salon sadrži veličanstveni atrijum dvostruke visine, ovo je jedna od samo četiri jahte na svetu sa ovom karakteristikom i pruža veličanstven voluminozan prostor. Sala bioskopa se takođe nalazi na glavnoj palubi. Na donjoj palubi je spa centar i beach klub, uključujući preklopna vrata koja omogućavaju lak pristup vodi. Parna soba, jacuzzi bazen sa hromoterapijom i masažna soba nalaze se u spa prostoriji koja je inspirisana orijentom.
Prostrana terasa za sunčanje sadrži 5 metara dugi bazen sa sistemom plivanja sa kontra protokom, profesionalnu DJ stanicu i veliki lounge prostor.