Ibiza Gran Hotel
NAUTIKA

25 Sep 2020

NEPONOVLJIVO ITALIJANSKI DODIR, KOMPANIJA CRN PREDSTAVLJA M / Y 137 MEGA JAHTU

Neponovljivo italijanski dodir, kompanija CRN predstavlja M Y 137 mega jahtu. La Vie Delux Magazin. Novo plovilo od 62 metra, ikona kreativnosti, inovacija po meri i savremenog stila jahti, napušta marinu u dvorištu Ancone.


Novo plovilo od 62 metra, ikona kreativnosti, inovacija po meri i savremenog stila jahti, napušta marinu u dvorištu Ancone.

M / Y 137, poslednje potpuno prilagođeno umetničko delo od čelika i aluminijuma kompanije CRN, isporučen je njenom vlasniku. Megajahta je sada krenula na njeno prvo mediteransko krstarenje. Zategnute, a opet fluidne, aerodinamične spoljne linije daju jahti snažan karakter i neponovljivo italijanski dodir. Upečatljiv utisak pojačan je personalizovanim bojama njenog zadimljenog kvarcnog trupa, super strukturom boje peska i detaljima u jet crnoj boji.

Novu 62-metarsku megajahtu sa snopom od 11,50 metara dizajnirao je CRN sa italijanskim arhitektonskim studijem Nuvolari Lenard, koji je razvio koncept i unutrašnji i spoljašnji stil. Moćna ličnost i odlučnost vlasnika zasijavaju u smelim, nepogrešivim linijama koje se ističu kilometrima, kao kultno remek-delo koje će izdržati test vremena.
Ova custom-made jahta prostire se na 5 paluba sa glavnim apartmanom i 5 VIP kabina za smeštaj 12 gostiju u izuzetnom komforu. Gornja paluba je ekskluzivni domen vlasnika, sa apartmanom na krmi i panoramskim salonom na pramcu koji nudi potpunu privatnost i prostor za zabavu prijatelja.

Pored svog bogatstva pogodnosti i stilskih karakteristika, M / Y 137 je ujedno i prva CRN megajahta koja je stekla IMO Tier III sertifikat smanjujući emisiju štetnih azotnih oksida (NOk) za 70%. Ovo značajno dostignuće sigurno će pozdraviti vlasnici koji su sve osetljiviji na ekološke probleme.

Amblem CRN-ove izvrsnosti i produbljene stručnosti, megajahta je delo svih vrhunskih zanatlija i tehničkih specijalista u dvorištu Ancone. Njena kreativnost i majstorstvo dobitna je mešavina komplementarnih veština, ideja i znanja, ujedinjena strašću da se izgradi nešto zaista jedinstveno - inspirisana motom brenda „Napravljeno sa Vaše strane našim vlastitim rukama“.

CRN trenutno izrađuje još 3 potpuno prilagođene jahte: 62-metarski CRN M / Y 138, 72-metrski CRN M / Y 139 i 60-metarski CRN M / Y 141.