Ibiza Gran Hotel
MODA

29 Jul 2020

WATANABE KOLEKCIJA ZA MUŠKARCE PROLEĆE / LETO 2021 - ODEĆA ZA ŽIVOT I RAD INSPIRISANA DRAGOCENOM KOLEKCIJOM KNJIGA.

Klasične plave kragne nadopunjuju se vrhunskom japanskom konstrukcijom u rasponu, od boxy-chore kaputa do farmerki sa zakrpama na kolenima u kontrastnim bojama. Modeli - koji uključuju majstora bonsaija, suši kuvara, vlasnika bara...

Renomirani fotograf Keizo Kitajima prijavio se za snimanje „Manual“ kolekcije za muškarce proleće / leto 2021. dizajnera Junya Watanabe-a koja odaje počast knjigama i ljudima radničke klase koji ga inspirišu. Svaki model potiče iz različitih praktičnih karijera i snimljen je u blizini radnog mesta, potpuno uobličen u Watanabe-ove grafičke odeće.

„Manual“ skida naslovnicu sa raznih Watanabeevih omiljenih tonova, slično njegovim majcama za proleće / leto 2020. Naslovi uključuju Okretanje: 360 °,, Playboy, pa čak i klasičan print Dr. Slump manga Akira Toriiamine, od kojih se svaka prikazuje na majicama, dugmetima i potisnim kombinezonima Watanabe-a.
Klasične plave kragne nadopunjuju se vrhunskom japanskom konstrukcijom u rasponu, od boxy-chore kaputa do farmerki sa zakrpama na kolenima u kontrastnim bojama. Modeli - koji uključuju majstora bonsaija, suši kuvara, vlasnika bara, zanatlija koji proizvodi mačeve i mehaničare - donose svoj osećaj do izražaja opuštenih kaputa i farmerki kompanije Watanabe, koje se mešaju i podudaraju sa majicama od ginghama, Heinrich Dinkelacker cipelama i novim Neew Balance patikama.

„Ove sezone našao sam se da razmišljam o snazi knjiga oko mene - dragocenim predmetima koje cenim, iako ih možda ne otvaram svaki dan“, rekao je Watanabe u izjavi. "Mnoga od dela u ovoj zbirci prikazuju i predstavljaju ove knjige."