Ibiza Gran Hotel
MODA

30 Sep 2020

MARINE SERRE KOLEKCIJA ZA PROLEĆE - LETO 2021. PARISKA NEDELJA MODE.

Čudno je što je Marine Serre u svom intervjuu objavljenom na digitalnoj stranici Paris Fashion Week-a sa svojom prezentacijom spomenula da je razmišljala o zdravom načinu života i kako je upotreba bicikla u Parizu porasla za 30%.

Po prvi put u istoriji, Pariska nedelja mode postaje digitalna sa revijama Proleće 2021. godine. U leto 2020. godine videli smo kako su prve pariske modne emisije po prvi put u istoriji postale digitalne. Sada možemo videti kako dizajneri prikazuju svoje nove kolekcije na novi način.

Kolekcija Marine Serre za proleće leto 2021. predstavljena u kratkom filmu. Veoma nesređena priča, koja se dogodila u bolnici tokom hirurške operacije u izvođenju žene, ostavljala je utisak veoma bolesne priče vezane za rekonstrukciju ljudskog bića. Čudno je što je Marine Serre u svom intervjuu objavljenom na digitalnoj stranici Paris Fashion Week-a sa svojom prezentacijom spomenula da je razmišljala o zdravom načinu života i kako je upotreba bicikla u Parizu porasla za 30%. Slike kolekcije su vrlo kreativne i zapravo su povezane sa ovom „biciklističkom fobijom“ koju je izrazio dizajner.