LUX HOTELI & SPA

14 Sep 2023

ST. REGIS BEOGRAD: LJUBAV BEOGRADA I NJUJORKA NA EKSKLUZIVNOM MIDNIGHT SUPPER DOGAĐAJU

U svetu gde gradovi pričaju svoje priče, Beograd i Njujork zasigurno su dva izvanredna naratora.

Iako se na prvi pogled čine daleko jedan od drugog, duboko su povezani kroz svoje zajedničke vrednosti, hedonistički duh, kulturološko nasleđe i magnetizam koji privlače sve one koji žude za izvanrednim iskustvima.

Kada je uživanje u životu u pitanju, Beograd i Njujork su neprikosnoveni. Oba grada slave umetnost hedonizma na najlepši mogući način. Beograd i Njujork takođe dele duboko ukorenjeno kulturološko nasleđe koje ih čini neodoljivim. U njima se prošlost i sadašnjost prepliću u harmoničnom plesu, a kultura je oduvek bila srž obe metropole.

Beograd i Njujork su i magneti za sve one koji tragaju za nečim više. Beogradski duh gostoprimstva i srdačnosti privlači putnike iz celog sveta, dok Njujork ostaje neosporni epicentar svetskog događanja. Oba grada su stanište za sanjare i vizionare, gde se snovi ostvaruju i gde se grade legende.
Svetlosti Beograda na vodi postale su pozornica za ono što će sigurno postati najekskluzivnija večera ove godine - Midnight Supper u čarobnom Geozavodu. Ova spektakularna noć, 12. septembra 2023, donela je luksuz na nivou svetskih destinacija, jer je najavljivala dolazak prvog St. Regis hotela u Beogradu. Brend koji je sinonim za beskrajnu eleganciju i izvanredna iskustva uskoro će obogatiti kosmopolitski duh srpske prestonice.

Midnight Supper je nezaboravni ritual gospođe Caroline Astor, koja je još u 19. veku okupljala svetsku elitu u srcu Njujorka. Ovom večeri je odata počast istorijskom nasleđu i ispričana je priča o povezanosti između dva sveta - Beograda i Njujorka. Nije bez razloga što se na ovim ekskluzivnim okupljanjima često mogao naći i naš slavni naučnik, Nikola Tesla.

- Gospođa Caroline Astor i naš čuveni Nikola Tesla, dele duboke korene u istoriji luksuza i inovacija. Midnight Supper večera je prvi korak u ponovnom spajanju ove dve metropole i donošenju jedinstvenih St. Regis iskustava u samu srž srpske prestonice, objasnila je Agnieszka Rog-Skrzyniarz, potpredsednica Marriott International grupe za luksuzne brendove u Evropi.

12.9., i King Cole mural, čuveni simbol St. Regis brenda, začarao je sve prisutne na ekskluzivnoj Midnight Supper večeri. Ovaj izvanredni mural, inspirisan originalnim King Cole barom u Njujorku, oživeo je nad kraljevski postavljenim stolom.
I dok su gosti uživali u večeri, King Cole mural je ostao ponosni svedok vremena i luksuza, podsećajući nas na nasleđe St. Regis brenda i obećavajući da će se priče o toj nezaboravnoj večeri prepričavati generacijama unapred.

Tokom ove noći, gosti su se prepustili čarima St. Regis rituala, uključujući autentičnu miksologiju Bloody Mary koktela, koji je prvi put stvoren u srcu St. Regis Njujorka. Uz to, prisustvovali su sabrage ceremoniji, koja označava prelazak iz dnevnog u večernji deo dana u St. Regis svetu, a večera je bila inspirisana trpezom i vinima koje je birala sama gospođa Caroline Astor.

Ova spektakularna večera okupila je ugledne goste iz sveta kulture, sporta, medija i biznisa, a prisustvo prve dame Srbije, gospođe Tamare Vučić, donelo je poseban sjaj ovom događaju, čineći ga trenutkom koji će ostati urezan u kolektivnom pamćenju.

St. Regis brend je sinonim za luksuz, izvanrednost, besprekornu uslugu i, najvažnije, nezaboravna iskustva za one koji cene pravi kvalitet, naglasila je gospođa Skrzyniarz.

- Ova večera je samo mali uvid u ono što će gosti moći da dožive u hotelu St. Regis Beograd, gde će se luksuz i srpska gostoljubivost spojiti na jedinstven način.
Ovo je samo početak avanture koju nam donosi hotel St. Regis u Beogradu, koji se uskoro otvara i obećava da će oživeti duh beogradske kosmopolitske scene. 

- Hotel St. Regis Beograd će biti više od mesta za luksuz; biće to mesto gde će se rađati nezaboravna iskustva i uspomene koje će trajati čitavog života. Jako sam uzbuđen zbog mogućnosti da započnemo nova prijateljstva i da gradimo nove tradicije, inspirisane onim što nas spaja već više od jednog veka, obećao je Mark de Rajter, generalni direktor St. Regis hotela u Beogradu.
- St. Regis Beograd je monumentalni korak za Beograd i St. Regis brend. Otvoriti vrata ovog luksuznog hotela u samom srcu srpske prestonice znači otvoriti vrata svetu raskoši, ugleda i vrhunskog iskustva. Beograd, sa svojom bogatom istorijom i živopisnom kulturom, prirodno je stanište za brend St. Regis, čije vrednosti se savršeno uklapaju sa srpskim duhom gostoprimstva. Ovaj hotel će biti ne samo destinacija za putnike iz celog sveta, već i mesto gde će se rađati priče koje će se prepričavati decenijama unapred, svoje oduševljenje izrazio je Pankaj Birla, potpredsednik Marriott International grupe za Jugoistočnu Evropu.

Beogradski St. Regis je i svedočanstvo inovacije, budući da je smešten u Kulu Beograd i predstavlja simbol koncepta ,,The Glass House". Ovaj koncept u St. Regis hotelima kombinuje modernu arhitekturu, luksuzni dizajn i prirodni svet kako bi stvorio inspirativne i nezaboravne prostore za goste. Ovi prostori često služe kao atrakcija sami po sebi i doprinose ukupnom luksuznom doživljaju boravka u St. Regis hotelima.
O brendu St. Regis:

Brend St. Regis, deo Marriott International portfolija, predstavlja vrhunski luksuzni brend sa bogatom istorijom koja datira još iz 19. veka. St. Regis hoteli širom sveta su sinonim za izvanrednost, uslugu na najvišem nivou i nezaboravna iskustva. Svaki St. Regis hotel je osmišljen tako da odražava autentičnost i kulturu svog odredišta, pružajući gostima izuzetne usluge i luksuzne sadržaje Ukrštajući klasičnu sofisticiranost sa modernim senzibilitetom, St. Regis se posvećuje pružanju izuzetnih iskustava u preko 40 luksuznih hotela na najprestižnijim adresama širom sveta. Od otvaranja prvog St. Regis hotela u Njujorku pre više od veka, delo Džona Džejkoba Astora IV, brend se nepokolebljivo drži visokih standarda personalizovane i anticipativne usluge prema svim svojim gostima, besprekorno isporučene St. Regis Butler uslugom, koja predstavlja i lični pečat ovog brenda. Nastao iz jedinstvenog nasleđa i oblikovan za moderne poznavaoce koji teže najboljim mogućim iskustvima, St. Regis definiše savremeni glamur i sofisticiranost kao vodeći luksuzni brend u industriji hotelijerstva sa nepokolebljivom posvećenošću izvrsnosti. U sopstvenom univerzumu gde svaki trenutak postaje izvanredan, St. Regis nudi iskustvo koje oduzima dah, stvarajući nezaboravne uspomene za sva vremena.
O Marriott International:

Marriott International, Inc. (NASDAQ: MAR) je vodeća hotelska kompanija sa sedištem u Bethesda, Merilend, SAD, sa više od 7.800 objekata u više od 130 zemalja i teritorija. Marriott operiše i franšizira hotele i licencira odmarališta širom sveta pod najpoznatijim brendovima u industriji. Kompanija takođe pruža usluge upravljanja hotelskim objektima pod brendom Marriott.
Reklame

Povezane teme

VILLA COVRI, ISTRA: MAGIJA PROŠLOSTI NA VRATIMA ISTRE

VILLA COVRI, ISTRA: MAGIJA PROŠLOSTI NA VRATIMA ISTRE

Početak gradnje nekadašnje vile započeo je još u 16.veku kada je porodica Kovrić (kasnije preimenovana u Covra) došla s ostrva Korčule i nastanila se na plodnoj crvenoj zemlji nekoliko kilometra od mora i od luke Karigador....

ISTORIA HOTEL SANTORINI - HEDONIZAM IZMEĐU EGEJSKOG MORA I NEBA

ISTORIA HOTEL SANTORINI - HEDONIZAM IZMEĐU EGEJSKOG MORA I NEBA

Dizajn ISTORIE je nekonvencionalna kombinacija mediteranske arhitekture i elemenata projekta koji prihvataju karakterističnu tradicionalnu arhitekturu ostrva Santorini...

OSETITE MAGIJU HOTELA AMAURIS – ALI ZADRŽITE TU TAJNU ZA SEBE

OSETITE MAGIJU HOTELA AMAURIS – ALI ZADRŽITE TU TAJNU ZA SEBE

U ljudskoj prirodi je da teži stvarima koje su misteriozne, tajne i pomalo nedostupne. Stvarima koje nisu za svakoga....

HOTEL CHEDI ANDERMATT: OTMENO ISKUSTVO NEZABORAVNOG BORAVKA U ŠVAJCARSKIM ALPIMA

HOTEL CHEDI ANDERMATT: OTMENO ISKUSTVO NEZABORAVNOG BORAVKA U ŠVAJCARSKIM ALPIMA

Okružen bajkovitom prirodnom lepotom švajcarskih Alpa tokom cele godine, na 1.400 metara nadmorske visine, luksuzni hotel Chedi Andermatt je elegantno smešten među klasičnim skijaškim brvnarama uspavanog sela Andermatt...

NEZABORAVNA ISKUSTVA I SRPSKO GOSTOPRIMSTVO: NAJBOLJI SVETSKI HOTEL COURTYARD BY MARRIOTT - JE U BEOGRADU!

NEZABORAVNA ISKUSTVA I SRPSKO GOSTOPRIMSTVO: NAJBOLJI SVETSKI HOTEL COURTYARD BY MARRIOTT - JE U BEOGRADU!

Beograd, 8. jun 2023. – Hotel Courtyard by Marriott Belgrade City Center proglašen je Hotelom godine, na prestižnoj godišnjoj Marriott International dodeli nagrada, u okviru Selected Service hotela u regiji Evrope, Srednjeg istoka i Afrike....

PREDSTAVLJAMO CHATEAU DE LA MESSARDIÈRE U SAN TROPEU

PREDSTAVLJAMO CHATEAU DE LA MESSARDIÈRE U SAN TROPEU

Šarmantan zamak iz 19. veka smešten na mirnoj padini brda sa pogledom na zaliv Pampelon....

LE MASSIF COURMAIEUR, MESTO ELEGANTNOG SJAJA

LE MASSIF COURMAIEUR, MESTO ELEGANTNOG SJAJA

Le Massif predstavlja inovativan, jedinstven koncept italijanskog gostoprimstva sa 2 ekskluzivne lokacije u samom centru grada i na ski stazama....

PREDSTAVLJAMO VICEROY KOPAONIK SERBIA, DEBITANTSKI HOTEL VICEROY BRENDA U EVROPI

PREDSTAVLJAMO VICEROY KOPAONIK SERBIA, DEBITANTSKI HOTEL VICEROY BRENDA U EVROPI

Dolazeći po prvi put na evropsku ugostiteljsku scenu, Viceroy Hotels & Resorts je upravo otvorio Viceroy Kopaonik Srbija sa 119 soba, luksuzno planinsko odmaralište bogato kulturom, prirodnim lepotama i bezgraničnim avanturama......

HOTEL GRACE NA SANTORINIJU: ŽIVOPISNO UTOČIŠTE SMEŠTENO IZNAD EGEJSKOG MORA

HOTEL GRACE NA SANTORINIJU: ŽIVOPISNO UTOČIŠTE SMEŠTENO IZNAD EGEJSKOG MORA

Bilo da uživate u zalasku sunca sa vašeg privatnog trema u magičnom selu Imerovigli ili plovite safirnim vodama Egejskog mora, legendarna obala Kaldere na Santoriniju vas čeka....

PUNTA TRAGARA: ROMANTIČNO SKLONIŠTE U BRDIMA KAPRIJA

PUNTA TRAGARA: ROMANTIČNO SKLONIŠTE U BRDIMA KAPRIJA

Punta Tragara, elegantna, ali osvežavajuće prizemna, je savršeno romantično skrovište, koje nudi vanvremensko okruženje gde svaki kutak izaziva oduševljenje......

HOTEL ST. REGIS CAIRO: PREPUSTITE SE MODERNOM EGIPATSKOM GLAMURU

HOTEL ST. REGIS CAIRO: PREPUSTITE SE MODERNOM EGIPATSKOM GLAMURU

Novi svetionik luksuza na Nilu, novi hotel ST. REGIS CAIRO donosi moderan dizajn i vrhunsku uslugu u živahni afrički metropolis. Uzdižući se visoko na obalama reke Nil, St. Regis Cairo je slavna ikona koja tka snažnu priču o luksuzu u regionu......

MANDARIN ORIENTAL, BODRUM NUDI SAVRŠENO MESTO ZA ODMOR I RELAKSACIJU

MANDARIN ORIENTAL, BODRUM NUDI SAVRŠENO MESTO ZA ODMOR I RELAKSACIJU

Fenomenalna lokacija, moderan dizajn i uslužni standardi luksuznog hotela Mandarin Oriental Bodrum izdvajaju ga, redefinišući koncept luksuznog odmora u ovom prelepom regionu......

CASTELLO DI RESCHIO - DIVLJI UMBRIJSKI SEOSKI PEJZAŽ SA ITALIJANSKIM STILOM

CASTELLO DI RESCHIO - DIVLJI UMBRIJSKI SEOSKI PEJZAŽ SA ITALIJANSKIM STILOM

Hiljadu godina star dvorac na granici Umbrije i Toskane pedantno je obnovljen i stilski režiran u blistav hotel....