Ibiza Gran Hotel
LUX HOTELI & SPA

16 Oct 2020

LEMONGARDEN, LUKSUZNI ADULTS ONLY HOTEL NA BRAČU

Ništa nije teže od onog jednostavnog. Obično je to na kraju dugog, često i krivudavog puta. Rezultat je to procesa razvoja koji razdvaja ono bitno od nebitnoga. Proces koji srce procesa stavlja u središte te ga vešto inscenira...

Bugenvilije, ruže, hibiskusi - cveće se gotovo besramno razmeće svojim bogatstvom boja. I dok vam pogled luta po cvetnim prostranstvima, u pozadini se čuje šum mora iz idilične sutivanske luke.

Šumi umirujućim ritmom. Povetarac vas zapuhuje i nosi aromatične mirise procvetalih cvetova limuna iz vrta. To je miris Lemongardena. Pred vama je čaša vina koja ima bolji ukus nego igde drugde na svetu. Možda je do mirisa cveća, možda do zidova kamenih kuća starih preko 300 godina, a možda do opuštene atmosfere. Ovdje je sve nekako intenzivnije.

I ovdje je sve usporenije. Gotovo kao da je vreme uzelo vremena. Satovi sporije kucaju ili se barem tako čini. Trenutak je kao večnost. Opuštenost u svojem najlepšem obliku.
U privatnom hotelu Lemongarden s njegovih 23 apartmana/etažna stana i 12 soba sve je usmereno na opuštanje i užitak. Bilo da je reč o regionalnim sezonskim delicijama vrhunskog hotelskog restorana, o izvrsnim vinima iz bogatih vinskih podruma ili o baru koji svojim mediteranskim ambijentom poziva da se opustite u njegovim prostorima. Čak i wellness paviljon s privatnim spa prostorom, koji se prostire na 100 m2, ispunjava sve želje.

Bez obzira na to odsednete li u luksuznom etažnom stanu, u luksuznom apartmanu ili superior dvokrevetnoj sobi - odmor u hotelu Lemongarden je odmor u oazi opuštenosti. Na vas ovdje deluje čarolija juga, ali i čarolija ovog bajkovitog vrta.

Upravo iz tog razloga se kod nas osećate tako opušteno i u potpunosti možete uživati u vašim dragocenim danima odmora. Naš celi tim vođen je ovom filozofijom. Dopustite da vas razmazi osoblje koje se svakom pojedincu u potpunosti posvećuje. Doživite čari hrvatskog gostoprimstva na najvišoj razini.
Ništa nije teže od onog jednostavnog. Obično je to na kraju dugog, često i krivudavog puta. Rezultat je to procesa razvoja koji razdvaja ono bitno od nebitnoga. Proces koji srce procesa stavlja u središte te ga vešto inscenira.

U hotelu Lemongarden to predstavlja srce i dušu hotela. Kamene kuće stare su preko 300 godina. Boje juga okružuju vas u prostorijama hotela Lemongarden. Ovdje nailazite na dašak Provanse, ali samo dašak jer čaroban otok Brač posjeduje vlastiti šarm. Šarm juga. Šarm mediterana. Najbitnije nam je dočarati ovaj šarm, odnosno staviti ga u prvi plan. Sobe karakterizira bezvremenski dizajn i očaravajuća slikovitost.

Gde god je to bilo moguće, ne samo da smo sačuvali istorijske kamene zidove, već smo ih i skladno uklopili u novi dizajn enterijera. To predstavlja sastavni deo održive i temeljite obnove. Savesno korišćenje materijala i uključenje prirode u proces čini dobro. Ovde ništa ne djeluje veštački. Hotel Lemongarden očarava stilskim autentičnim prostorijama u kojima ćete se osjećati ugodno. On očarava svakom sobom jer je svaka jedinstvena.
Radilo se o apartmanu, etažnom stanu ili Superior dvokrevetnoj sobi - svaki od 22 apartmana i 6 soba je unikat. Individualnost do zadnjeg detalja. Skladna estetika hotela Lemongarden stavlja naglasak na ono bitno, nepatvoreno, istinsko jedinstvo s prirodom. Kristalno bistro Jadransko more, veličanstveni vrt koji na suncu slatko miriše, opuštenost i radost ljudi. Ovdje je jednostavnost jednostavna, a užitak način življenja.
Ljubaznost i kristalno čisto more. Ujednačeni talasi smirujućeg djelovanja. I dok klizi preko valova, Majka Priroda predstavlja se u svim nijansama plave. Potpuno svetla, skoro bela, od šljunčanih plaža, azurno plave na otvorenom moru do bogatog poludragog kamenja na obzoru. Rascepkani beli oblaci-ovčice na nebu potiču maštu. Predivna predstava, od koje se teško odvojiti… Teško je opisati lepote Jadranskog mora. Ovde na privatnoj plaži hotela Heritage Lemongarden uživajte u ovim lepotama iz prvog reda. Oko 8.000 m2 bruto površine leži u prirodnoj uvali. U idiličnom ozračju hladovine borove šume doživite ekskluzivno zadovoljstvo kupanja udaljenom samo 10 minuta od hotela Lemongarden.
Rekreacija, opuštanje i uživanje – to je dan kupanja na našoj privatnoj plaži. Bar na plaži u predivnoj kamenoj kući pobrinuće se za vašu relaksaciju i blagostanje. Domaća limunada, rafinirana bezalkoholna pića, hladno pivo, ledeni čaj ili možda čaša šampanjca? Pored grickalica i zalogajčića, razmazićemo Vas i najboljim roštiljem. Naša plaža na raspolaganju je isključivo gostima hotela Lemongarden. Ako želite uživati u ovome, jednostavno se odvezite jednim od naših bicikala. Tek 10 minuta i već ste tu. Ili dopustite nama da vas razmazimo: Naš domar odvest će Vas vozilom za golf terene.
Radujemo se učiniti vaš boravak u našem hotelu nezaboravnim!

Hotel Lemongarden • Ilić Dvor Hotel D.o.o. • Perića Kala 1 • HR - 21403 Sutivan / Brač / Hrvatska
Tel. +385 21 66 00 62 • reception@lemongardenhotel.com

https://www.lemongardenhotel.com/