Ibiza Gran Hotel
LUX HOTELI & SPA

27 Oct 2020

KENSHO PSAROU - ŠIK HOTEL NA IKONIČNOJ LOKACIJI NA MIKONOSU

Kensho Psarou Beach Club je pravo mesto za posmatranje zalaska sunca. To je mikrokosmos čuvenog noćnog života na Mikonosu, čiji je moto da je život apsolutno neverovatan. Opušteni ambijent na plaži i luksuzni etos pružaju nedvosmisleno zadovoljstvo.

Kensho Psarou je umirujuće, hedonističko bekstvo u harmoniju na idiličnom Mikonosu. Od svog fenomenalnog zen dekora, preko inovativne kuhinje i poznatog kluba na plaži, Kensho Psarou pruža luksuz i harmoniju za sva čula. Ovde je „život neverovatan“ i pod vašim uslovima.

Uživajući na sunčevoj svetlosti i u egzotičnim ukusima Mikonosa, Kensho Psarou postaje umirujuća oaza unutar jedne od najpoželjnijih turističkih destinacija na planeti. Slično kao i njegov sestrinski hotel u zalivu Ornas, lepršavo je cool, davajući počast grčkoj tradiciji, dok osvežava čula luksuznom savršenošću. Uz Kensho Psarou, hedonisti započinju ovo poglavlje Mikonosa sa značajnom razlikom - ovaj hotel je mirno ušuškan na ivici mora. Zaronite u jednu od najpopularnijih plaža sa belim peskom na Mikonosu i proslavite lepotu slobode u ovom letnjem raju. Vreme je za ponovno buđenje čula na plaži.

U hotelu egejska arhitektura podseća na uspomene na tradiciju Mikonosa dok boravite u harmoniji i divljenju u ovom voljenom arhitektonskom pejzažu zgrada ukrašenih belim i svetlim nijansama. U Kensho Psarou-u ste deo narativa o kikladskom modernom luksuzu gde dizajn ulazi i opušta gosta. Autentična arhitektura glatko integriše rafinirane, ali sirove teksture ostarelog drveta i prirodnog kamena i savršeno se uklapaju u hotelu uz obilno prirodno svetlo.
Svaki od dvadeset devet luksuznih apartmana objedinjen je ovom filozofijom umirujućih prirodnih i prigušenih tonova uz detalje zaštitnog znaka Kensho. Individualno prilagođena umetnost i jedinstveni dekorativni koncepti definišu svaki apartman. Hotel bez napora meša oksimoron prirodnih materijala i luksuza glatko i dosledno kroz inteligentne i pažljive detalje u hotelu. Ishod su jedinstveni prostori, zen utočišta u kojima se možete prepustiti svom društvu i priči koja stoji iza svakog stvorenog prostora.

Odvojite trenutak za uživanje i uronite u hidromasažnu kadu ili bazen, jednostavno kupajući se u idličnoj atmosferi ove kultne lokacije. Apsorbujte panoramski pogled na Mediteran pod vašim uslovima, a kada budete spremni, osvežite se, odmorite i obnovite.
Stara dekadencija kultnih Mikonionskih kosmopolitskih scena impresioniraće i oživeće vaše hedonističko ja. Kensho Psarou Beach Club je pravo mesto za posmatranje zalaska sunca. To je mikrokosmos čuvenog noćnog života na Mikonosu, čiji je moto da je život apsolutno neverovatan. Njegov opušteni ambijent na plaži i luksuzni etos pružaju nedvosmisleno zadovoljstvo. Hotel vlada harmonijom između čuvene Mikonian boho fraze "day-to-night beach club party" i sofisticiranosti koji hotel nadilazi i privlači.

Ovaj hotel elegantno ispunjava sve načine i sva raspoloženja. Opustite se u ambijentu dnevnog boravka istražujući obimnu vinsku kartu, elegantne koktele i mirisne šiše ili učestvujte bosi u fiesti zalaska sunca, vrteći se uritmu žive muzike uz čašu ledenog mojita. Beach Club ima ukus mikonske hedonističke popustljivosti za svako nepce.
Hotel jednostavno teži vašoj harmoniji, te je spa centar stvoren sa misijom da olakša sveukupno blagostanje fizičkim i mentalnim zdravljem dok istražujete sve što ostrvo nudi. Njegovo prilagođeno i modno iskustvo inovira u skladu sa vašim individualnim zahtevima. Prvi spa koji krasi Psarou, takođe služi jahtama koje se mogu privezati uz privatni mol, dok ekskluzivni gosti otkrivaju tri dekadentna menija koji otkrivaju tretmane masaže i tretmane umotavanja sa LED maskama, tretmane kiseonikom i najsavremeniju tehnologiju tretmana sa peskom.

Besciljna šetnja ulicama i kristalnim plažama Mikonosa je ono što svaki turista mora da proba. Odvojite vreme da se divite dokazima o evoluciji prošlih populacija unutar lokalne arhitekture. Budite očarani malim mostovima i kubično proširenim domovima koji povezuju zemlju i zajednicu. Krenite u istoriju modernizma krenuvši ka Kato Milli, „vetrenjačama Mikonosa“ i udahnite u živopisnom okruženju grada Mikonosa gde život živi u izobilju.
Kuhinja u hotelu postavljena je da zadovolji sve ukuse. Hrabri meni koji potpisuje mikonijski kuvar Ippokratis orkestrira grčke ukuse pod uticajem japanskih i peruanskih elemenata, mešajući se da bi u njegovom arsenalu napravili šik komforna jela, uključujući i suši. Meni za ručak je klasičan, dok je večera pravi šik komfor i poslužuje se kraj vode. Između obroka glad možete utoliti uživanjem u sušiju po ceo dan.

Udovoljite željom za dezertom naglašenu slatkim krešendom, probajući kreacije poslastičara Dimitrisa Chronopoulosa. Kombinacija grčkih užitaka, francuskih remek-dela i ukusnih kreacija sa Dalekog istoka vodi vas „na putovanje višeslojnih senzacija“. Inovativni duh restorana blista među sveukupnom umetničkom ponudom ovog hotela i oduševljenje je koje se ne sme propustiti.