Ibiza Gran Hotel
LUX HOTELI & SPA

01 Oct 2020

CAN FERRERETA, NOVI HOTEL U SANTANYIJU NA MAJORCI, OTVARA SE U PROLEĆE 2021

Can Ferrereta takođe će biti dom mediteranskog restorana OCRE, zajedno sa dvorištem na Majorci, u kojem će se služiti ukusna sezonska jela napravljena od lokalnih proizvoda...

Smešten u neobičnom ruralnom gradu Santanyí na jugoistoku Majorke, Can Ferrereta biće jedno od najuzbudljivijih otvaranja novih hotela u Evropi.

Tim iza hotela Sant Francesc u Palmi precizno je obnovio istorijsku kuću iz 17. veka, koja se sastoji od 32 individualno dizajnirane sobe i apartmana, okružena zelenim vrtovima.

Mnoge spavaće sobe imaće privatne popločane delove i terase, dok će najluksuzniji hotelski apartman ponuditi privatni bazen i vrt. Can Ferrereta takođe će biti dom mediteranskog restorana OCRE, zajedno sa dvorištem na Majorci, u kojem će se služiti ukusna sezonska jela napravljena od lokalnih proizvoda.
Tu će takođe biti i dva bara, od kojih će jedan biti bar i restoran pod nazivom La Fresca, smešten uz 25-metarski poluolimpijski bazen. Gostima će biti na raspolaganju i teretana i lepo dizajnirani spa centar nazvan Sa Calma sa hamamom i zatvorenim bazenom.

Santanyí je zaista prelepo selo, poznato i kao „selo od zlatnog kamena“, nalazi se na jednom od najautentičnijih i istorijskih mesta na jugoistoku Majorke, zauzimajući privilegovan položaj malo u unutrašnjosti sa više od 48 km spektakularne obale.