Ibiza Gran Hotel
HI-END TEHNOLOGIJA

01 Aug 2020

VERTU SIGNATURE COBRA - TELEFON OD 360.000 DOLARA ZA ONE OPSEDNUTE PRIVATNOSTI

Za ovu vrtoglavu cenu, kupci dobijaju telefon obložen rubinima sa zastarelom tehnologijom. Dobre vesti za opsednute privatnošću - telefon ne mogu da hakuju čak ni najbolji hakeri ili vlade na svetu...

Vertu ima potpuno novi model, mada ne sasvim tačno - samo poboljšanu verziju svog originalnog telefona Signature. Proizvođač luksuznih telefona sada je u vlasništvu kineske kompanije, što znači da će oni više pažnje posvetiti kineskim kupcima. Nedavno predstavljeno ograničeno izdanje, Vertu SIGNATURE Cobra je njihov prvi korak u pokušaju da monopolizuju kinesko tržište luksuznih telefona - ne samo u Kini, već i širom sveta. Uobičajeni model SIGNATURE košta oko 4.200 dolara, što se s pravom smatra skupim. Po ceni od 360.000 dolara, novo ograničeno izdanje naduvava tu cenu bez ikakvog problema.
Za ovu vrtoglavu cenu, kupci dobijaju telefon obložen rubinima sa zastarelom tehnologijom. Dobre vesti za opsednute privatnošću - telefon ne mogu da hakuju čak ni najbolji hakeri ili vlade na svetu. Ručno sastavljen telefon poseduje 388 različitih delova. Za segment koji se odnosi na oblaganje draguljima Vertu je unajmio vrhunsku francusku nakitnu kuću Boucheron. Oni su dizajnirali i stvorili Kobru koristeći 439 rubina i dva smaragda za oči.
U cenu su uključeni uobičajeni Vertu dodaci poput poznatog CONCIERGE servisa. Vertu SIGNATURE Cobra je ograničeno izdanje od 8 komada i samo je jedna jedinica dostupna za Kinu. Ovaj skupi model ne možete da kupite u bilo kojoj prodavnici mobilnih telefona. Telefon je dostupan samo na online šoping sajtu Jingdong Mall. Zainteresovani kupci mogu da osiguraju svoj mobilni tako što će platiti deo od 1.000 Yuana (145 USD) i platiti balans 2,47 miliona Yuana (360.000 USD minus 145 USD) pre isporuke. Kompanija nudi isporuku helikopterom onima koji su nestrpljivi - malo je previše dobro da bi bilo istinito.