Ibiza Gran Hotel
HI-END TEHNOLOGIJA

20 Sep 2020

BUBEN & ZORWEG I BUGATTI PREDSTAVLJAJU JEDINSTVENI MULTIFUNKCIONALNI OBJEKAT

„Bugatti mora uvek ponuditi izvanredno, premašiti i najluđe snove. U svakom pogledu “, objasnio je predsednik Bugattija Stephan Winkelmann. „To takođe očekujemo i od naših partnera. Uvereni smo da i Buben & Zorweg ispunjava ove zahteve...

Bugatti i Buben & Zorweg: dva fascinantna brenda kreću na zajedničko putovanje - srodne duše s vrlo visokim standardima u pogledu dizajna, tehničkog savršenstva i postignute zanatske izrade.

U sedištu kompanije Bugatti u Molsheim-u, predsednik kompanije Bugatti Stephan Winkelmann i izvršni direktor kompanije Buben & Zorweg Florian vom Bruch predstavili su prve objekte koje su obe kompanije razvile zajedno: dva modela multifunkcionalnog prezentacionog objekta, uključujući bezbednu funkciju i navijanje sata. Izuzetno ekskluzivni i razvijeni kao deo intenzivne saradnje obe kompanije, oni mešaju maksimalnu tehničku domišljatost, neuporediv kvalitet dizajna i savršenu preciznost zanatske izrade.

„Bugatti mora uvek ponuditi izvanredno, premašiti i najluđe snove. U svakom pogledu “, objasnio je predsednik Bugattija Stephan Winkelmann. „To takođe očekujemo i od naših partnera. Uvereni smo da i Buben & Zorweg ispunjava ove zahteve - uz svako remek delo saradnje nazvano Buben & Zorweg za Bugatti, na uzbudljiv način. “
Buben i Zorweg za remek-dela Bugattija

Ljubitelji specijalnih dizajnerskih predmeta mogu se radovati remek-delima „Buben i Zorweg za Bugatti“, koji oličavaju DNK brenda oba izvanredna proizvođača luksuza. Prvo ograničeno izdanje saradnje zasnovano je na dizajnu i materijalnim kvalitetima hiper sportskog automobila Chiron koji oduzima dah sa stilovima „Chiron 300+“ i „French Racing“.
„Chiron 300+“ počašćuje snagu Bugatti Chiron Super Sport 300+, prvog vozila koje je 2019. brzinom od 490 km / h probilo magičnu granicu od 300 milja na sat, postavljajući tako novi svetski rekord. „French Racing“ garantuje više, emotivnih trenutaka - neka remek-dela s ponosom i poštovanjem nose karakterističnu francusku trkačku plavu boju dopunjenu detaljima sa suptilnim citatima o poreklu brenda Bugatti.

Poznavaoci marke Bugatti prepoznaće brojne detalje i elemente dizajna, kao što su crna i plava karbonska vlakna, legendarni radijator u obliku potkovice i uzbudljivi dvobojni kontrasti, potpuno verni geslu saradnje „Buben & Zorweg za Bugatti“: „Doživite Izvanredno “.
Iluzija Chiron i Grande Illusion Chiron

Grande Illusion Chiron je najuzbudljiviji komad kolekcije Buben & Zorweg za Bugatti koji zaista zapada u oči. Kreacija koja vas podseća na skulpturu, krunisanu nepogrešivim satom B&Z Flying Minute Tourbillon Clock.

Višenamenski sef težak 215 kg iznenađuje činjenicom da se nakon otključavanja, isključivo biometrijskim senzorom otiska prsta ili čipom transpondera, sef i njegov sadržaj elegantno klize prema gore.
Grande Illusion Chiron podiže dragocenosti koje su unutra, poput vašeg omiljenog sata, ogrlice ili ključeva za hiper sportski automobil, sa reljefne kolone. Posebna fioka koja štiti od radio talasa razvijena je da garantuje posebno stilsko i sigurno skladištenje ključeva.

Dostupno u odabranim buticima

Višenamenski sefovi Illusion Chiron i Grande Illusion Chiron dostupni su u tri kombinacije boja i materijala i njihova proizvodnja je ograničena na 30 jedinica po kombinaciji. Navijač za satove Spirit Chiron za četiri ili osam satova dostupan je u dve kombinacije boja / materijala koje su takođe ograničene na 30 jedinica. Ograničena serija Buben & Zorweg za Bugatti biće dostupna u globalnim B&Z buticima i kod odabranih maloprodajaama partnera.