SATOVI & NAKIT

15 Sep 2023

KAZIMIROWA - MAGIČAN SVET SATOVA I NAKITA

Pažljivo odabran nakit za dame simbolizuje prefinjenost, izražava njihov karakter i svaku odevnu kombinaciju čini elegantnijom, dok je ručni sat, taj redak komad nakita kod muškaraca, merilo za njihov uspeh, stil, imidž i naravno, moć...

Kada na sebi nosite omiljeni komad nakita ili dobar sat, osećate se sofisticirano i posebno, kao da ste krenuli da osvojite svet i unapred imate osećaj da ste osigurali svoju pobedu... Pobedu, koja se zove - dobar stil!

U životu postoje prave dragocenosti, koje jednostavno nemaju cenu i koje dodatno podstiču vašu harizmu. Bez obzira da li ste ljubitelj satova ili nakita, najvažnije je šta stoji iza vašeg izbora - a to je radost koju osećate u trenucima kada na sebi nosite taj mali komad savršenstva.

Upravo taj osećaj naveo je Dušku Kazimirović da vam približi fantastičan svet vrhunskog zanatstva i umetnosti estetike, otvaranjem šarmantnog salona Kazimirowa u Beogradu, u kojem možete pronaći izvanredan luksuzni nakit i satove poznatih svetskih brendova.
Svesna činjenice da je svakodnevica ispunjena raznim iskušenjima, a neretko i teškim životnim trenucima, Duška je odlučila da se okrene lepim stvarima i da inspiraciju potraži na mnogo lepšem mestu - onom, koje je oduvek važilo za izvor zadovoljstva, prestiža i lepote.

Stoga ne čudi što je Kazimirowa koncept rođen iz ideje da se fini nakit i satovi dožive na potpuno novi način, u ambijentu u kojem se svako oseća prijatno, i što je najvažnije - posebno. U ovom magičnom svetu, gde su se umetnost i zanatstvo spojili u savršenstvo, svaki komad koji izaberete, izgledaće kao da je “skrojen” upravo po vašoj meri.

Radite isto što rade i kazaljke na vašem satu - nastavite da koračate unapred!


Renomirani švajcarski brend Cvstos, sada već davne 2005. godine, pokrenuo je proizvodnju jedinstvenih satova, a svi njihovi modeli predstavljaju savršen spoj tehnike i kvaliteta koji je jednostavno - neprocenjiv. Saradnju Sassouna Sirmakesa i Antonia Terranove inicirala je zajednička vizija koja prevazilazi granice modernog, odlazi korak dalje i fokus stavlja na visok nivo izrade koji zadovoljava standarde čak i onih najizbirljivijih.

Neko bi možda pomislio kako naizgled mladi brend nije u stanju da korača rame uz rame sa oštrom konkurencijom, ali svi oni koji su na svojoj ruci bar jednom poneli neki model Cvstos sata znaju da je to daleko od istine. U čemu je tajna njihovog uspeha? Jednostavno je - ovaj brend se od samog starta posvetio izradi malih serija kompleksnih i impozantnih časovnika, koji jednom malom i prvenstveno praktičnom modnom dodatku, daju sasvim novu dimenziju. Sve od tada pa do danas, CVSTOS se ističe u svakom pogledu, a celokupna proizvodnja delova, kao i sastavljanje satova, obavlja se ručno u njihovoj visoko-tehnološkoj fabrici u srcu Ženeve.

Obrišite prašinu sa svog omiljenog sata, jer on je stvoren da prevaziđe vreme...


Trendovi dolaze i prolaze, a svet luksuznih modnih dodataka nije izuzetak. Zato je Kazimirowa Jewelry&Watches tu da nas podseti da biramo dizajn nakita i satova koji su bezvremenski. Moderna žena i muškarac treba da teže odabiru onih modela koje će nositi svaki dan, bez opterećenja, a ono što bi trebalo da ostane nepromenjeno, unikatno i neprolazno jeste lepota i izvrsnost izrade. Sa tim jednostavno nema kompromisa jer, na kraju krajeva, svaki komad nakita, kao i svaki model sata, predstavlja malo, ali uvek aktuelno remek delo koje nikog neće ostaviti ravnodušnim.
Uvek je zadivljujuće čuti inspirativne priče koje stoje iza prestižnih brendova, jer smo svesni da se u njima krije velika strast, posvećenost i želja da se svetu predstavi posebna kreativna vizija. Jedna takva priča vezana je za Francka Mullera, sada već čuvenog osnivača istoimenog brenda, koji je još od mladih dana bio fasciniran mehanizmima časovnika i njihovim načinom rada. Nakon što je dobro izučio časovničarski zanat, Muller se posvetio restauraciji i vraćanju u život starih časovnika, jer nije želeo da dozvoli da se na satove svetski poznatih proizvođača nakupi prašina. Upravo ga je ta želja inspirisala da vremenom sam krene u stvaranje svojih bezvremenskih modela. 1991. godine, zajedno sa svojim prijateljem Vartanom Sirmakesom, zvanično osniva Franck Muller kao brend, i uspostavlja sada već čuvenu proizvodnju „Watchland“ sa sedištem u Ženevi. Ono po čemu je Franck Muller najpoznatiji jeste ručna izrada jedne od najzahtevnijih komplikacija mehanizma, tourbijon, što je dalje dovelo do izrade preko 36 patenata poput „Aeternitas Mega 4“ (najkompleksniji ručni sat na svetu), „Crazy Hours“, sa revolucionarnim načinom prikazivanja vremena, kao i „Master Banker“, časovnik koji prikazuje tri vremenske zone u isto vreme. Atipično i inovativno, posebno kada kao Muller krenete od nule, zar ne? Franck Muller je brend koji je dostojan vas!
Slobodno se može reći da svaki od brendova nakita koje možete pronaći u Kazimirowa salonu na Novom Beogradu ima svoju posebnu misiju i da iza njih stoji po jedna neverovatna priča koja nestrpljivo čeka da bude ispričana. Upravo čuveni Pasquale Bruni, nakit koji nosi ime svog kreatora, iza sebe krije fascinantnu priču o mladom čoveku koji je, sa samo dvadeset godina, odlučio da svetu predstavi svoju kreativnu viziju i osnuje sopstveni brend luksuznog, vrhunsko izrađenog nakita, koji ne prestaje da oduševljava svojom jedinstvenom lepotom.
Jedan od glavnih razloga zašto je važno posedovati makar jedan originalan komad nakita jeste što upravo taj mali detalj može biti savršen izraz vaše jedinstvenosti i ženstvenosti. Unikatan nakit može otkriti mnogo toga o vama, poput vaše omiljene boje, koje su vaše strasti i šta je to što vas pokreće da uvek pružite svoj maksimum. Zanimljivost u vezi ovog brenda je što je do danas ostao u rukama familije Bruni koja čvrsto veruje u moto svog, sada već legendarnog osnivača, koji glasi “vera passione”. Upravo je ta istinska strast danas prepoznata od strane čuvenih imena poput Dženifer Lopez, Mišel Obame, Riane i Amal Kluni, koji veruju u visok nivo kvaliteta ovog brenda.

Lep osmeh i originalan komad nakita - samo tada možete biti sigurni da je sve pod kontrolom!


Dovoljan je samo jedan pogled na omiljenu ogrlicu vaše bake da se prisetite koliko je važna veza sa porodičnom tradicijom, ili na prsten koji vam je poklonio neko poseban i za koga vas vežu samo najlepše uspomene. Kada nosite unikatan nakit, imate osećaj da nosite nešto posebno i vredno, a to je zaista neprocenjivo. Bilo da se radi o jednostavnoj, ali efektnoj narukvici, elegantnoj ogrlici ili prstenu koji nije pozamašnih dimenzija, ali svakako ostaje u sećanju - originalan nakit je kao tačka na “i” kada je dobar stil u pitanju.
Ako neko zna koliko je važno biti poseban i svoj, čak i kada je odabir nakita u pitanju, onda je to svakako italijanski brend Mattioli koji vuče korene sve do davne 1860. godine. Već sam pogled na nakit živopisnih boja, neočekivanog dizajna koji kombinuje fine geometrijske linije sa daškom misterije, navodi nas da pomislimo da se nalazimo u nekom posebnom svetu magije gde smo slobodni da uživamo i maštamo. Jedino što je u tom svetu magije zagarantovano jesu najnaprednije tehnike izrade svakog komada nakita, a ono što sve do danas ostaje nepromenjeno, unikatno i neprolazno jeste lepota i izvrsnost izrade. Sa tim jednostavno nema kompromisa jer, na kraju krajeva, sve ono što birate za sebe treba da predstavlja malo, ali uvek aktuelno remek delo, koje nikog neće ostaviti ravnodušnim. Mattioli zna da unikatan nakit može biti izvanredan način da izrazite svoju ličnost, stil i kreativnost. U svetu gde su masovno proizvedeni predmeti postali norma, unikatni komadi nakita mogu vam pomoći da se istaknete iz mase.
Ukoliko ste do sada lutali u potrazi za savršenim delićem sebe, nadamo se da smo vam otkrili tajni recept za postizanje vašeg zadovoljstva, koje se krije u čarobnom svetu Kazimirowa, u West shopping mall-u na Novom Beogradu. Ne ustručavajte se, zavirite i pronađite nakit koji je krojen upravo za vas.

kazimirowa.rs


Reklame

Povezane teme

GRAND SEIKO SBGJ275 – NOVO POMERANJE GRANICA

GRAND SEIKO SBGJ275 – NOVO POMERANJE GRANICA

Stvoren 1998. godine, i to počev od belog papira, poznati Calibre 9S imao je dva cilja – visoku preciznost i izvrsnu izdržljivost....

KAZIMIROWA - MAGIČAN SVET SATOVA I NAKITA

KAZIMIROWA - MAGIČAN SVET SATOVA I NAKITA

Pažljivo odabran nakit za dame simbolizuje prefinjenost, izražava njihov karakter i svaku odevnu kombinaciju čini elegantnijom, dok je ručni sat, taj redak komad nakita kod muškaraca, merilo za njihov uspeh, stil, imidž i naravno, moć......

PREDSTAVLJAMO PANERAI SUBMERSIBLE S BRABUS VERDE MILITARE PAM01283

PREDSTAVLJAMO PANERAI SUBMERSIBLE S BRABUS VERDE MILITARE PAM01283

Panarai je krenuo ka zelenom ruku pod ruku sa brendom Brabus Marine. Prikriveno zeleno, naravno....

SWAROVSKI – NOVE KLASIČNE KOLEKCIJE...

SWAROVSKI – NOVE KLASIČNE KOLEKCIJE...

Podjednako, uz promociju novih modnih kolekcija nakita za 2022. godinu, Swarovski misli i na sve one koji ukrasne detalje pronalaze u vanvremenskim, klasičnim kolekcijama....

RADO CAPTAIN COOK HIGH-TECH CERAMIC - RADO DNK U JEDNOM ČASOVNIKU – DA LI STE SPREMNI DA OTKRIJETE I OSETITE RAZLIKU

RADO CAPTAIN COOK HIGH-TECH CERAMIC - RADO DNK U JEDNOM ČASOVNIKU – DA LI STE SPREMNI DA OTKRIJETE I OSETITE RAZLIKU

Prošlost se susreće sa 2021. Rado-v legendarni Captain Cook je prvi put predstavljen u omiljenom materijalu “Master of Materials”: visoko kvalitetnoj keramici....

NOVA GODINA - NOVI STIL. PREDSTAVLJAMO NOVI RAYMOND WEIL - BLACK DIAMOND AUTOMATIC LADY FREELANCER

NOVA GODINA - NOVI STIL. PREDSTAVLJAMO NOVI RAYMOND WEIL - BLACK DIAMOND AUTOMATIC LADY FREELANCER

Čuveni RAYMOND WEIL Lady freelancer, sada ima novi dodatak svojoj kolekciji. Ovaj najnoviji model nudi savremeni stil koji je ujedno upečatljiv i samouveren. To je savršen dodatak za moćnu ženu......

RAYMOND WEIL FREELANCER CALIBER RW1212 | GREEN EDITION

RAYMOND WEIL FREELANCER CALIBER RW1212 | GREEN EDITION

RAYMOND WEIL ponosno predstavlja zapanjujući novi model vodeće linije freelancer Calibre RW1212; ovog puta, u upadljivoj zelenoj boji....

VRHUNAC HEDONIZMA: PATEK PHILIPPE 5303R-001 NOVI MINUTE REPEATER SA TURBIJONOM

VRHUNAC HEDONIZMA: PATEK PHILIPPE 5303R-001 NOVI MINUTE REPEATER SA TURBIJONOM

Tradicionalno, turbijonima Patek Philippe može se diviti samo kroz pozadinu od safirnog kristala. To znači da je vlasnik obično svestan suštinske vrednosti svog sata, ali ta vrednost nije vidljiva svetu oko njega.......

ARNOLD & SON PREDSTAVLJAJU: ORIGINALNI TIME PYRAMID RUČNI SAT

ARNOLD & SON PREDSTAVLJAJU: ORIGINALNI TIME PYRAMID RUČNI SAT

Arnold & Son je predvodnik kreacije jedinstvenih i nadasve originalnih skeletnih satova, od kojih su neki, inspirisani tradicijom, postali klasični simboli savremene visoke horologije.....

ARNOLD & SON PREDSTAVLJAJU PERPETUAL MOON “YEAR OF THE OX“

ARNOLD & SON PREDSTAVLJAJU PERPETUAL MOON “YEAR OF THE OX“

Godina Metalnog bivola bila je inspiracija za blistavu produkciju Perpetual Moon-a. Arnold & Son su imali viziju moćne životinje, neizmerni mesec, prefinjenu proizvodnju i raznolikost motiva koje nudi mineralno carstvo......

VANVREMENSKA LEPOTA I RASKOŠ: METEORIT DE BETHUNE DB28KSP

VANVREMENSKA LEPOTA I RASKOŠ: METEORIT DE BETHUNE DB28KSP

Ikona među ručnim satovima, model „DB28KSP“ sada se pojavljuje sa crnim kućištem od cirkonijuma i meteoritnim brojčanikom koji karakteriše prepoznatljive geometrijske oblike....

PREDSTAVLJAMO NOVE SATOVE SERPENTI 2021 SPIGA BRENDA BULGARI

PREDSTAVLJAMO NOVE SATOVE SERPENTI 2021 SPIGA BRENDA BULGARI

Sa predstavljanjem novih satova pod nazivom Serpenti Spiga, Serpenti se ponovo uzdiže, kao večna ikona, ponovo izmišljena za 2021. godinu......

ROGER DUBUIS PREDSTAVLJA EXCALIBUR FENG (FENIKS) I EXCALIBUR LONG (ZMAJ)

ROGER DUBUIS PREDSTAVLJA EXCALIBUR FENG (FENIKS) I EXCALIBUR LONG (ZMAJ)

Izražajna, savremena hiperhorologija protumačena sa oslobođenom kreativnošću rezervisana za neobične i ekskluzivne pojedince u slavu proždrljivog hedonizma. Ovo je Roger Dubuis, kome ekcesivno predstavlja normu......

OMEGA TRESOR ORBIS-EDITION

OMEGA TRESOR ORBIS-EDITION

Tamnoplavi gradijentni brojčanik OMEGA Tresor Orbis-Edition zasnovan je kupolom, i poseduje tanke kazaljke i indekse. Prozor za datum leži u 6 sati i umesto da prikazuje osmi dan u mesecu, prikazuje se medvedić Orbis......

PREDSTAVLJAMO CINTREE CURVEK REMEMBER FRANCKA MULLERA

PREDSTAVLJAMO CINTREE CURVEK REMEMBER FRANCKA MULLERA

Zahvaljujući mehanizmu za samonamotavanje, kazaljke na satu, minutu i sekundi slediće nekonvencionalnu rotaciju praveći krug u smeru „suprotno od kazaljke na satu“......