LUX NEKRETNINE

31 Jul 2020

THE ONE - BEOGRAD - PORODIČNA OAZA, MALI GRAD

Urbanistička postavka i arhitektonsko oblikovanje objekta “the One” omogućava visok kvalitet stanovanja. Posebno se izdvaja veći broj lamela u okviru kompleksa što omogućava mali broj stanova po jednoj lameli.

BELGRADE WELCOMES A BRAND NEW BUSINESS & LIVING COMPLEX

Stambeno-poslovni kompleks koji pruža novu generaciju poslovnih i životnih iskustava koja podržavaju luksuzan, aktivan i udoban životni stil i brine o udobnosti svojih kupaca.

  • Osećaj pripadnosti.
  • Osećaj zajedništva.
  • Osećaj autentičnosti.
  • Osećaj za kulturu života i stanovanja


- Novogradnja-Zgrada: 91000 m2 

30000 m2 poslovnog prostora

- 272 Stana

- 17 Lokala

- 865 Parking mesta

Urbanistička postavka i arhitektonsko oblikovanje objekta “the One” omogućava visok kvalitet stanovanja. Posebno se izdvaja veći broj lamela u okviru kompleksa što omogućava mali broj stanova po jednoj lameli. Na taj način, budući stanari mogu računati na veću udobnost stanovanja, praktičnost, intimnost, kao i na lakšu upotrebu sadržaja objekta.

Saobraćajni pristup parceli planiran je iz ulice Omladinskih brigada i ulice Đorđa Stanojevića koje su povezane sa unutrašnjom internom saobraćajnicom koja je u službi sabirne kolske saobraćajnice – kolski pristup parternom parkingu prve faze, izlaz iz garaže prve faze kompleksa, izlaz, odnosno ulaz u garažu druge faze realizacije projekta.
THE ONE je porodična oaza – mali grad

ADRESA: Ugao Omladinskih brigada i Đorđa Stanojevića – Blok 64
E-MAIL: prodaja@theonenovibeograd.rs 

PRODAJA CBRE:
theonenovibeograd@cbre.com
+381 69 604 000;
+381 060 460 4 001

PRODAJA PRIME HOME
prodaja@primehome.rs
+381 66 122 221

PROJEKAT

PRAVO MESTO

Pravo mesto za miran san,

Pravo mesto za zagrljaj,

Pravo mesto za zabavu,

Pravo mesto za poslovni uspeh,

Pravo mesto za mene, za tebe, za nas,

Pravo mesto za jutarnju kafu,

Pravo mesto za moderan život,

Pravo mesto za našu slobodu.

THE ONE.

“Svako ko uđe u naš mali grad, oseća se slobodnim, relaksiranim, bezbednim i dobrodošlim“

Stambeno poslovni objekat“the One“ nalazi se u Beogradu, na uglu ulica Omladinskih brigada i Đorđa Stanojevića u novobeogradskom bloku 64 sa ukupno 91 000 m2 izgrađene površine podeljene u dve građevinske faze. U neposrednoj blizini nalaze se “Airport city“, kao i mega market Roda.

FAZE IZGRADNJE

Prva faza izgradnje
Prva faza izgradnje spratnosti: Po1+Po2+P+5+Ps – sačinjena je od stambenih lamela A,B,C,D,E,F,G,H,I,J,K,L,M i Lamela 1 – određena kao  poslovna lamela.

Druga faza izgradnje
Druga faza izgradnje spratnosti: Po1+Po2+P+5+Ps u stambenom delu i Po1+Po2+P+4+Ps u poslovnom delu, sačinjena je od stambene lamele N, i lamela O,P,R koje su poslovne lamele.

U podzemnom delu obe faze izgradnje, nalazi se podzemna garaža na dva nivoa sa kapacitetom od oko 900 parking mesta koja daje mogućnost za stacioniranje vozila svih budućih korisnika objekta. U podzemnim nivoima -1 i -2, smeštene su i sve tehničke prostorije za objekat (trafostanice, toplotne podstanice, hidrocili, dizel agregat, sigurnosni i protivpožarni sistemi). Svaka građevinska faza ima po dva ulaza, odnosno dva izlaza u podzemnu garažu.

Objekat je projektovan sa namerom da se formira ugodan i kvalitetan ambijent koji čini jedinstvena forma objekta sa karakteristično formiranim volumenima uz sve zadate urbanističke parametre i primenu pravila struke. Na ovaj način stvorili smo novi koncept u izgradnji koji predstavlja obeležje Novog Beograda.
PORODIČNA OAZA - MALI GRAD

Objekat prve faze projektovan je tako da svojim volumenom formira miran trg u unutrašnjosti bloka koji je primarno pešački. Obogaćen je sadržajima parternog uređenja koji čine pažljivo uređene zelene površine sa vodenim ogledalom, popločane hodne staze, urbani mobilijar za sve potrebe korisnika, kolske rampe koje omogućavaju pristup podzemnim etažama namenjenim garažiranju vozila stanovnika objekta. Planirano je dekorativno popločavanje – kombinacija kamenih i betonskih obloga za pešačke tokove, asfaltiranim površinama na internim saobraćajnicama, kao i zatravljene površine sa različitim vrstama vegetacije na ozelenjenim delovima partera.

Prva faza izgradnje objekta ima 230 stanova na 6 spratova, 17 lokala u prizemlju, namenjenih za komercijalne delatnosti, ugostiteljstvo, trgovinu, poslovni prostor kancelarijskog tipa i 9 poslovnih prostora u poslovnoj lameli iznad prizemlja. Na tipskom spratu faze I nalazi se ukupno 39 stambenih jedinica organizovanih oko 13 stepenišnih jezgara sa liftom i 1 poslovna jedinica sa zasebnim ulazom. Povučeni sprat prema urbanističkim parametrima, je uvučeniji fasadnim zidovima u odnosu na osnovni gabarit tipskog sprata, a sadrži 38 stanova oko 13 stepenišnih jezgara sa liftom i 1 poslovna jedinica sa zasebnim ulazom. Kako predstavlja poslednju stambenu etažu objekta, sadrži  veće i komfornije stanove u kontekstu strukture i veličine pojedinačnih prostorija unutar stana. Svaka stambena lamela ima po 1 lift unutar stepenišnog jezgra, dok poslovna lamela ima  predviđena 3 lifta. Svi liftovi kontinualno povezuju sve etaže objekta od podzemnog nivoa -2 do povučenog sprata.
Krov objekta je ravan, neprohodan, kojem se pristupa preko penjalica za izlazak na krov.

Konstrukcija objekta je armirano betonska, skeletnog sistema. Seizmička jezgra čine liftovski i stepenišni armirano betonski zidovi jezgara. Konstruktivni rasponi koji su ostvareni, omogućili su funkcionalniju organizaciju stanova. Fundiranje svih lamela i pripadajućih garaža će se izvesti na šipovima. Šipovi prihvataju opterećenja od objekta preko temeljne ploče i naglavnih greda, čije su dimenzije određene prema detaljnom statičkom proračunu.

Fasade stambeno poslovnih lamela će biti materijalizovane na način da čine skladnu jedinstvenu celinu objekta, a čine je visokokvalitetni materijali koji omogućavaju, zajedno sa ostalim elemetnima toplifikacijskog sistema, visok razred energetske efikasnosti objekata. Upotrebljena je ventilirana fasada u kombinaciji sa delovima kontaktne fasade.

Prva faza realizacije podrazumeva potpunu komunalnu opremljenost objekta Faze 1 za njegovo samostalno funkcionisanje, zatim, izgradnju pristupa i uređivanje unutrašnjih saobraćajnih površina, slobodnih i zelenih površina na nivou parcele.
OBRADA FASADE
OBRADA SPOLJNIH - FASADNIH ZIDOVA: 
Giter blok 20 cm 
Kamena Vuna TP – termoizolacija 12 cm 
Tip fasade – kombinacija strukturalne ventilisane fasade i kontaktne fasade


ZAVRŠNA OBRADA PODOVA
POD U STANOVIMA: 
TARKET parket – lepljen za podlogu, d=16mm
OSNOVNI TIP – STEP – OAK ROYAL GREY, L, XL-d=14mm
OPCIONO tip 1 – STEP – OAK BARON COPPER L, XL-d=14mm
OPCIONO tip 2 – STEP OAK BARON BROWN L, XL- d=14mm
parket lajsna – blago profilisana – bele boje, bojena poliuretanom

PODNA I ZIDNA OBLOGA U KUHINJAMA I SANITARNIM PROSTORIJAMA
Granitna italijanska keramika I klase – neutralnih tonova, rektifikovana

POD NA LOĐAMA I TERASAMA
Granitna italijanska keramika I klase – neutralnih tonova, rektifikovana
UNUTRAŠNJA OBRADA ZIDOVA
ZIDOVI IZMEĐU STANOVA
Sendvič zid – opekarski blok 10 cm+ izolacija 5 cm+ opekarski blok 10 cm, završno obostrano malterisana, gletovana i krečena
PREGRADNI ZIDOVI UNUTAR STAMBENE JEDINICE
Pregradni blok 10 cm, obostrano malterisani, gletovani i krečeni

KROVNI POKRIVAČ
NEPOROHODAN KROV
Bitumenska izolacija sa škriljcima kao završni sloj

PROHODAN KROV
Keramika na servisnim stazama na krovu


SANITARIJA
Renomiranog proizvođača, Villeroy i  Boch ili sl.
BATERIJA U KUPATILU
Hansgrohe / LOGIS, Grohe ili sl.
BOJLER U KUPATILU
Akumulacioni 80 lit u kupatilima – Ariston Velis ili sličnog tipa
VODOKOTLIĆ
Ugradni tip – Geberit ili sl.

SPOLJAŠNJA STOLARIJA
Visokokvalitetna aluminijumska , u tamno sivom tonu  po RAL ton karti.
Staklo – troslojno termopan, 6 mm flot sa KP obradom + 16 mm Argon 90% + 4 mm Flot Glass sa KP obradom + 16 mm Argon 90 % + 4 mm Plus Top 1.1.
Svi vezni elementi su od postojanog nerđajućeg materijala, dihtunzi su od EPDM-a.
Aluminijumska termoizolovana roletna, sa aluminijumskim lamelicama punjenim poliuretanom plastificirana po RAL ton karti, opremljena elektromotorom za pokretanje zastora, upravljana pomoću tastera na zidu.

UNUTRAŠNJA STOLARIJA
ULAZNA VRATA
Sigurnosna jednokrilna atestirana vrata za enterijersku upotrebu, u završnoj obradi prirodni furnir – hrast, polusaj u boji po RAL ton karti/ sa stane hodnika / MDF lakiran poliuretanom u beloj boji – polusjaj / sa unutrašnje strane, iz stana /, sa pervajz lajsnama sa spoljne strane metalnog štoka vrata.
Sigurnosna brava, kratki diht prag. Konstrukcija u svemu prema tehničkom prilogu i atestima IV klase protivprovalne zaštite ( ENV 1627 ). Bosal ili slično
SOBNA VRATA
MDF – bojena poliuretanom u belu boju – polusjaj – sa pervajz lajsnama širine 8 cm, sa magnetnim bravama

ELEKTRO GALANTERIJA
Modularna serija

RADIJATORI
Aluminijumski beli

RASVETA
U predviđenim prostorijama ugradna/nadgradna visokog kvaliteta

KLIMA
Multisplit sistem – split jedinica u svakoj sobi, renomiranog proizvođača

LIFT
Električni putnički – Schindler, Otis, Kone ili sl.

www.theonenovibeograd.rs

Reklame

Povezane teme

ONE BEVERLY HILLS: VISEĆI VRTOVI BEVERLI HILSA

ONE BEVERLY HILLS: VISEĆI VRTOVI BEVERLI HILSA

Zvanično se otvara dugo najavljivani grandiozni projekat kompanije Foster + Partners, One Beverly Hills...

LUX STANOVANJE U PRESTONICI - SOUL 64: STANOVANJE SA DUŠOM

LUX STANOVANJE U PRESTONICI - SOUL 64: STANOVANJE SA DUŠOM

SOUL 64 je dugo, temeljno i strateški birano rešenje putem konkursa na kome su renomirane arhitekte sa domaćim i inostranim iskustvom ponudile svoje vizije koncepta "grada u gradu"....

PREDSTAVLJAMO LUKSUZNI STAMBENI KOMPLEKS SCHELLENBURG U LJUBLJANI

PREDSTAVLJAMO LUKSUZNI STAMBENI KOMPLEKS SCHELLENBURG U LJUBLJANI

U Ljubljani , na raskrsnici Gosposvetske i Bleiveisove ceste, preko puta hotela Lev u približava se završetak izgradnje stambeno-poslovnog kompleksa Schellenburg....

LUX STANOVANJE U PRESTONICI: VICTORY GARDENS - SAVRŠEN BALANS

LUX STANOVANJE U PRESTONICI: VICTORY GARDENS - SAVRŠEN BALANS

Kompleks Victory Gardens je spoj otvorenog prostora u urbanom jezgru i mira usred gradske vreve....

BANOVO BRDO RESIDENCES: GRAD UNUTAR GRADA

BANOVO BRDO RESIDENCES: GRAD UNUTAR GRADA

Luksuzan projekat Banovo Brdo Residences je smešten u srcu Banovog brda, između ulica Požeška, Đorđa Ognjanovića, Trebevićke i Ratka Mitrovića, i prostiraće se na preko 5 hektara....

KINGS FOUNTAIN DEDINJE – ŠVAJCARSKI LUKSUZNI KONCEPT ŽIVOTA NA PRESTIŽNOJ LOKACIJI

KINGS FOUNTAIN DEDINJE – ŠVAJCARSKI LUKSUZNI KONCEPT ŽIVOTA NA PRESTIŽNOJ LOKACIJI

Projekat “Kraljeva česma” (King’s Fountain) je investicija Serbia Prime Site One, švajcarske kompanije koja posluje kroz lokalni ogranak u Beogradu, i koja ulaže u srpsko tržište nekretnina....

CENTRAL PLAZA: DUH NJUJORKA U CENTRU BEOGRADA

CENTRAL PLAZA: DUH NJUJORKA U CENTRU BEOGRADA

Da li ste oduvek maštali o tome da se svakog jutra budite uz duh starog Beograda, ali u potpuno novom ruhu?...

ELIXIR GARDEN: CENTAR BIZNIS DEŠAVANJA, URBANI STIL ŽIVOTA I OAZA ZA PORODICE NA JEDNOM MESTU

ELIXIR GARDEN: CENTAR BIZNIS DEŠAVANJA, URBANI STIL ŽIVOTA I OAZA ZA PORODICE NA JEDNOM MESTU

Stambeno-poslovni kompleks Elixir Garden na Novom Beogradu u Bloku 65 nalazi se na idealnoj lokaciji za pravi porodični mir i aktivan savremen način života....

LUX STANOVANJE U PRESTONICI: NOVI DORĆOL, MIR I SPOKOJ U CENTRU BEOGRADA

LUX STANOVANJE U PRESTONICI: NOVI DORĆOL, MIR I SPOKOJ U CENTRU BEOGRADA

Novi Dorćol je projekat koji je pažljivo planiran i pripreman kako bi ponudio nešto potpuno novo i nesvakidašnje na domaćem tržištu na način da svojim budućim stanarima omogući jedinstveni spoj tradicije, kulture i modernog načina života...

WELLPORT - LUKA DOBROG ŽIVOTA I SIGURNOSTI

WELLPORT - LUKA DOBROG ŽIVOTA I SIGURNOSTI

Projekat "Wellport" je prvi kondominijum na Novom Beogradu, tik uz prvi poslovni park u Srbiji i regionu "Airport City"....

MAISON ROYALE: ČISTA ELEGANCIJA U SRCU VRAČARA

MAISON ROYALE: ČISTA ELEGANCIJA U SRCU VRAČARA

Ukoliko donosite odluku u kakvom okruženju ćete se buditi svakog dana, poslušajte savet i tražite najbolje. MAISON ROYALE! Koncept Maison Royale je način života, nastao kao odgovor na visoke standarde naših klijenata....

KALEMEGDAN PARK: NAJPRESTIŽNIJI PROJEKAT U BEOGRADU

KALEMEGDAN PARK: NAJPRESTIŽNIJI PROJEKAT U BEOGRADU

Stambeno poslovni projekat u strogom centru grada ponudom obuhvata 26 ekskluzivnih stanova površine od 93 do 470 kvadratnih metara u četvorospratnici i dva penthausa na povučenom spratu....

ROSEWOOD PRIVATE RESIDENCES - BAHA MAR, BAHAMI

ROSEWOOD PRIVATE RESIDENCES - BAHA MAR, BAHAMI

Prostrane okanske vile Rosewood Baha Mar, smeštene na čuvenoj beloj plaži Cable beach u gradu Nassau, pružaju vrhunski luksuz i pravi hedonistički užitak za one odabrane srećnike na samo par koraka od okeana....

DUNAVSKA TRILOGIJA

DUNAVSKA TRILOGIJA

Zemun je grad za sebe. Pored nemerljivog nasleđa, on ima i jedinstven duh. Smešten uz Dunav, sa izuzetnom geografskom pozicijom, ima drugačiju atmosferu. Kao da vreme teče sporije....

THE ONE - BEOGRAD - PORODIČNA OAZA, MALI GRAD

THE ONE - BEOGRAD - PORODIČNA OAZA, MALI GRAD

Urbanistička postavka i arhitektonsko oblikovanje objekta “the One” omogućava visok kvalitet stanovanja. Posebno se izdvaja veći broj lamela u okviru kompleksa što omogućava mali broj stanova po jednoj lameli....