LUX NEKRETNINE

27 Sep 2020

DUNAVSKA TRILOGIJA

Zemun je grad za sebe. Pored nemerljivog nasleđa, on ima i jedinstven duh. Smešten uz Dunav, sa izuzetnom geografskom pozicijom, ima drugačiju atmosferu. Kao da vreme teče sporije.

Dunavska trilogija je nov, luksuzni stambeni kompleks sa ograničenim brojem stambenih jedinica, jedinstven ne samo u Zemunu. Realizovane kao zatvoreni stambeni kompleks sa maksimalnom privatnošću, pored savršenog okruženja, ove urbane vile pružiće vam mnogo više. Promeniće vašu filozofiju življenja.

Smeštena nad Dunavom, Dunavska trilogija do maksimuma koristi sve prednosti koje ova ekskluzivna lokacija pruža. Uvučena u odnosu na samu ulicu, ima sopstvenu ogradu, čime je bezbednost podignuta na najviši nivo. To znači da će sve ono što vam je zaista važno, uvek biti i sigurno.

Čitav prostor oko vila pokrivaju uređene zelene površine koje su zapravo vaše dvorište. I koristite ga kako vi želite: za igru s najmlađima, druženje s prijateljima, čak i kampovanje pod zvezdama.

Posebno ćete uživati u delu nad samim Dunavom – pogled je neopisivo lep. Deca mogu da se bezbedno igraju dok vi uživate u pogledu na Beograd okupan suncem. Naravno, s razlogom svoje zgrade nazivamo urbanim vilama. Od materijala do završne obrade, sve je najvišeg nivoa izrade – jer ovakav kompleks to istinski zaslužuje.
U skladu sa najsavremenijim trendovima, uređenje je u potpunosti podređeno potrebama savremene porodice. Otvoren prostor, izdvojena zona za odmor, veliki prozori… svaki detalj je dobro promišljen. Za vaše goste je obezbeđen poseban parking, a vama su na raspolaganju parking mesta uz objekte ili u podzemnoj garaži.

Zato što u Dunavskoj trilogiji ima prostora za sve.
Jer vam pružamo dom koji ćete hvaliti (i kojim ćete se hvaliti).
Iznova i iznova.
LOKACIJA

Vaše mesto okupano suncem

Od najstarijih vremena ljudi žele da žive na uzvišenju blizu vode. Ukratko – u Zemunu. Jer ovde je život poseban.

Zemun je grad za sebe. Pored nemerljivog nasleđa, on ima i jedinstven duh. Smešten uz Dunav, sa izuzetnom geografskom pozicijom, ima drugačiju atmosferu. Kao da vreme teče sporije.

Da razgledate.
Upijate. Da živite.
U Zemunu.

Kada ste svakodnevno pored reke, postajete jedno s prirodom i godišnja doba se smenjuju pred vašim očima. A vi lagano naučite da istinski uživate u šetnji.
Jer u Zemunu je sve blizu i Zemun je svemu blizu, a ipak je izdvojen i uzdignut. I svakoga dana možete da otkrijete nov, skriveni dragulj.

Jedna od njegovih najviših (i najlepših) tačaka je Pregrevica, nazvana po svojoj osunčanosti tokom čitave godine. Sa drvoredom lipa duž čitave ulice, uvek je mirna, a jedino što čujete su zvukovi prirode. Jer saobraćajne buke i gužve nema.

Ako sanjate o opuštenom životu u predgrađu, pronaći ćete ga ovde. Nadomak Ulice cara Dušana, na samo 10 minuta od centra grada. U blizini su i osnovne i srednje škole, nekoliko visokih škola, dom zdravlja, sportski tereni, kuglana… Do Gardoške kule dolazite peške. Tako dobijate najbolje od svih svetova.

Raskošna a ušuškana i stopljena s prirodom, Pregrevica će vas očarati na prvi pogled.
KONCEPT

Želeli smo da stvorimo luksuzno utočište za vas, vašu porodicu i sve vaše goste. Zato je svaki detalj pažljivo osmišljen.

Eksterijer

Sa obe strane prostor je oivičen stablima, pa imate potpunu privatnost. Otvorene zelene površine čine da čitav prostor bude vaše lično dvorište, a svu veličanstvenost okruženja vidite u delu ka Dunavu.

Pogled je neopisiv: Dunav i Beograd stvaraju nestvaran pejzaž. Ovde se nalaze i vidikovac, pagoda i prostor za roštilj – uživaćete tokom čitave godine. Pored otvorenog parkinga, tu su i podzemne garaže, pa ne morate da brinete o parkiranju.
Dunavska trilogija jeste ekskluzivan kompleks – baš onakav kakav ste tražili.

Enterijer

Mi razumemo savremeno luksuzno življenje. Zato smo u Dunavsku trilogiju uneli pitoreskno okruženje Provanse, skandinavsku otvorenost prostora i urbani šarm Londona.

Svi stanovi – bez obzira na kvadraturu – imaju otvoren dnevni boravak i izdvojenu noćnu zonu. Ovakav raspored čini prostor jednako funkcionalnim i za samostalan život i za porodicu. Veliki prozori svim prostorijama daju prirodnu svetlost i tako stvaraju prozračnu atmosferu koja opušta. Postajete jedno s prirodom i uživate u svakom trenutku.

Naravno, svaki prostor može da se prilagodi vašim željama.
TEHNIČKA SPECIFIKACIJA

Lepota je u detaljima

Dunavska trilogija na pravi način spaja stil, kvalitet i funkcionalnost.

PROZORI I BALKONSKA VRATA

Aluminijumski prozori i moderna balkonska vrata visokokvalitetne završne obrade sa niskoemisionim staklima 4+16+4, koja pružaju odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju.
VRATA

Ulazna vrata - sigurnosna i estetski oblikovana, ispunjavaju sve zahteve vezane za akustiku i bezbednost. Enterijerska vrata - moderna, drvena, obložena medijapanom, završno obrađena melaninskom folijom.

ROLETNE I KUTIJE ZA ROLETNE

Svi stanovi imaju ugrađene spoljne aluminijumske roletne. Radi standardnog izgleda fasade, boju roletni bira Investitor i ona je jednoobrazna za sve stanove.
ZAVRŠNA OBRADA PODOVA

Kvalitetan i topao višeslojni drveni pod u svim dnevnim i spavaćim sobama. Italijanske ili španske keramičke pločice* u kupatilima, toaletima i kuhinjama. Podovi na terasama imaju protivklizne keramičke pločice, odgovarajuće za spoljnu upotrebu.

ZAVRŠNA OBRADA ZIDOVA

Uvozne keramičke pločice* u kupatilima i toaletima i između gornjih i donjih elemenata u kuhinji. U svim dnevnim i spavaćim sobama i u hodnicima je poludisperzivna boja.
KUPATILA I TOALETI

U kupatilima je lavabo od bele keramike sa jednoručnom baterijom modernog dizajna. Bele akrilne ležeće kade i tuš kade od keramike sa prelivnim ventilima, i jednoručnom baterijom za tuš i kadu. Tuš kade sa kabinom od stakla. Obezbeđen priključak za veš mašinu sa utičnicom za struju. Sva sanitarija proizvedena je u EU.

VENTILACIJA

Sva kupatila i toaleti opremljeni su instalacijama za provetravanje ili je obezbeđena prirodna ventilacija.
TERMOREGULACIJA

Savremeni multi-split sistemi sa mogućnošću maksimalne kontrole i regulacije potrošnje električne energije. Ujedno, multi-split sistemi služe i za hlađenje stanova tokom vrelih letnjih meseci.

MODIFIKACIJE STANOVA

Osnova stana može se modifikovati (arhitektura, električne i mehaničke instalacije), ali ne kasnije od "sive faze".
Investitor može naplatiti naknadu za konsultantske i usluge projektovanja u slučaju modifikovanja osnove stana. Iznos naknade se iznova plaća za svaku modifikaciju.

* Izbor pločica treba blagovremeno dogovoriti sa Investitorom.
TELEKOMUNIKACIONI PRIKLJUČCI I ELEKTROGALANTERIJA

Električni uređaji, prekidači i utičnice su bele boje. Svetiljke su postavljene u kupatilima i toaletima i na terasama, a priključna mesta u ostalim prostorijama.
Utičnice za telefon su obezbeđene u svim dnevnim i spavaćim sobama. Instalacije omogućavaju jednostavno povezivanje na brzi internet. Utičnice za televizor su obezbeđene u svim dnevnim i spavaćim sobama.
BEZBEDNOST

Nekoliko kamera je instalirano na ulazu u zgradu, sa potpunom pokrivenošću centralnih ulaza. Svaki stan ima interfon.


Dunavska trilogija
Pregrevica 66, 11080 Zemun
Mob. +381 64 33 33 730
+381 64 33 33 630
e-mail: info@dunavskatrilogija.rs
www.dunavskatrilogija.rs

Reklame

Povezane teme

ONE BEVERLY HILLS: VISEĆI VRTOVI BEVERLI HILSA

ONE BEVERLY HILLS: VISEĆI VRTOVI BEVERLI HILSA

Zvanično se otvara dugo najavljivani grandiozni projekat kompanije Foster + Partners, One Beverly Hills...

LUX STANOVANJE U PRESTONICI - SOUL 64: STANOVANJE SA DUŠOM

LUX STANOVANJE U PRESTONICI - SOUL 64: STANOVANJE SA DUŠOM

SOUL 64 je dugo, temeljno i strateški birano rešenje putem konkursa na kome su renomirane arhitekte sa domaćim i inostranim iskustvom ponudile svoje vizije koncepta "grada u gradu"....

PREDSTAVLJAMO LUKSUZNI STAMBENI KOMPLEKS SCHELLENBURG U LJUBLJANI

PREDSTAVLJAMO LUKSUZNI STAMBENI KOMPLEKS SCHELLENBURG U LJUBLJANI

U Ljubljani , na raskrsnici Gosposvetske i Bleiveisove ceste, preko puta hotela Lev u približava se završetak izgradnje stambeno-poslovnog kompleksa Schellenburg....

LUX STANOVANJE U PRESTONICI: VICTORY GARDENS - SAVRŠEN BALANS

LUX STANOVANJE U PRESTONICI: VICTORY GARDENS - SAVRŠEN BALANS

Kompleks Victory Gardens je spoj otvorenog prostora u urbanom jezgru i mira usred gradske vreve....

BANOVO BRDO RESIDENCES: GRAD UNUTAR GRADA

BANOVO BRDO RESIDENCES: GRAD UNUTAR GRADA

Luksuzan projekat Banovo Brdo Residences je smešten u srcu Banovog brda, između ulica Požeška, Đorđa Ognjanovića, Trebevićke i Ratka Mitrovića, i prostiraće se na preko 5 hektara....

KINGS FOUNTAIN DEDINJE – ŠVAJCARSKI LUKSUZNI KONCEPT ŽIVOTA NA PRESTIŽNOJ LOKACIJI

KINGS FOUNTAIN DEDINJE – ŠVAJCARSKI LUKSUZNI KONCEPT ŽIVOTA NA PRESTIŽNOJ LOKACIJI

Projekat “Kraljeva česma” (King’s Fountain) je investicija Serbia Prime Site One, švajcarske kompanije koja posluje kroz lokalni ogranak u Beogradu, i koja ulaže u srpsko tržište nekretnina....

CENTRAL PLAZA: DUH NJUJORKA U CENTRU BEOGRADA

CENTRAL PLAZA: DUH NJUJORKA U CENTRU BEOGRADA

Da li ste oduvek maštali o tome da se svakog jutra budite uz duh starog Beograda, ali u potpuno novom ruhu?...

ELIXIR GARDEN: CENTAR BIZNIS DEŠAVANJA, URBANI STIL ŽIVOTA I OAZA ZA PORODICE NA JEDNOM MESTU

ELIXIR GARDEN: CENTAR BIZNIS DEŠAVANJA, URBANI STIL ŽIVOTA I OAZA ZA PORODICE NA JEDNOM MESTU

Stambeno-poslovni kompleks Elixir Garden na Novom Beogradu u Bloku 65 nalazi se na idealnoj lokaciji za pravi porodični mir i aktivan savremen način života....

LUX STANOVANJE U PRESTONICI: NOVI DORĆOL, MIR I SPOKOJ U CENTRU BEOGRADA

LUX STANOVANJE U PRESTONICI: NOVI DORĆOL, MIR I SPOKOJ U CENTRU BEOGRADA

Novi Dorćol je projekat koji je pažljivo planiran i pripreman kako bi ponudio nešto potpuno novo i nesvakidašnje na domaćem tržištu na način da svojim budućim stanarima omogući jedinstveni spoj tradicije, kulture i modernog načina života...

WELLPORT - LUKA DOBROG ŽIVOTA I SIGURNOSTI

WELLPORT - LUKA DOBROG ŽIVOTA I SIGURNOSTI

Projekat "Wellport" je prvi kondominijum na Novom Beogradu, tik uz prvi poslovni park u Srbiji i regionu "Airport City"....

MAISON ROYALE: ČISTA ELEGANCIJA U SRCU VRAČARA

MAISON ROYALE: ČISTA ELEGANCIJA U SRCU VRAČARA

Ukoliko donosite odluku u kakvom okruženju ćete se buditi svakog dana, poslušajte savet i tražite najbolje. MAISON ROYALE! Koncept Maison Royale je način života, nastao kao odgovor na visoke standarde naših klijenata....

KALEMEGDAN PARK: NAJPRESTIŽNIJI PROJEKAT U BEOGRADU

KALEMEGDAN PARK: NAJPRESTIŽNIJI PROJEKAT U BEOGRADU

Stambeno poslovni projekat u strogom centru grada ponudom obuhvata 26 ekskluzivnih stanova površine od 93 do 470 kvadratnih metara u četvorospratnici i dva penthausa na povučenom spratu....

ROSEWOOD PRIVATE RESIDENCES - BAHA MAR, BAHAMI

ROSEWOOD PRIVATE RESIDENCES - BAHA MAR, BAHAMI

Prostrane okanske vile Rosewood Baha Mar, smeštene na čuvenoj beloj plaži Cable beach u gradu Nassau, pružaju vrhunski luksuz i pravi hedonistički užitak za one odabrane srećnike na samo par koraka od okeana....

DUNAVSKA TRILOGIJA

DUNAVSKA TRILOGIJA

Zemun je grad za sebe. Pored nemerljivog nasleđa, on ima i jedinstven duh. Smešten uz Dunav, sa izuzetnom geografskom pozicijom, ima drugačiju atmosferu. Kao da vreme teče sporije....

THE ONE - BEOGRAD - PORODIČNA OAZA, MALI GRAD

THE ONE - BEOGRAD - PORODIČNA OAZA, MALI GRAD

Urbanistička postavka i arhitektonsko oblikovanje objekta “the One” omogućava visok kvalitet stanovanja. Posebno se izdvaja veći broj lamela u okviru kompleksa što omogućava mali broj stanova po jednoj lameli....