OPIS
REFERENCE
PDF KATALOZI

Opis

Crowne Plaza Beograd je idealno smešten u centralnoj poslovnoj zoni Novog Beograda. Od aerodrome Nikola Tesla udaljen je svega 13 km. U blizini hotela nalaze se dva šoping mola (Delta City i Ušće). Od centra grada deli vas svega 5 minuta vožnje. Crowne Plaza Beograd na 33.000 kvadratnih metara gostima nudi 416 soba (comfort, club, 31 apartman, 1 junior apartman i jedan predsednički apartman), 12 sala za sastanke, dva restorana, lobi barove, poslastičarnicu. Gostima su na raspolaganju fitness i spa centar i najveći hotelski bazen u Srbiji. Besplatni WiFi je dostupan u celom hotelu.

Crowne Plaza Belgrade je idealno mesto za goste iz kongresnog turizma, jer je direktno povezan sa kongresnim centrom Sava, najvećim kongresnim centrom u Beogradu. Beogradska (Kombank) Arena, najveća event i sportska hala je u neposrednoj blizini.

Sa 12 sala za sastanke u ukupnoj površini od 1.300 sqm/ 14.000 sqft fleksibilnog prostora, hotel ima najveći banket kapacitet u Srbiji za održavanje važnih korporativnih skupova i nezaboravnih javnih i privatnih događaja.

2 restorana, poslastičarnica i loundž barovi nude očaravajuće specijalitete internacionalne i jedinstvene srpske kuhinje. Naši šefovi će se pobrinuti da uživate u nezaboravnom gastronomskom iskustvu.

Najveći restoran u hotelu je "Dining room" i on je glavni hotelski restoran. U lobiju se nalazi café poslastičarnica “Living Room”. Kao dodatak ovim restoranima u prizemlju će vas ugostiti u fine dining restoranu "Prime". To je eksluzivan restoran sa selekcijom skupocenih vina, somelijerom i naravno obaveznom rezervacijom. Hotel takođe, ima svoj “VIP Lounge" koji se nalazi na prvom spratu. Hranu priprema tim od 65 kuvara i pomoćnika. Hrana u restoranima se služi tokom celog dana. Gostima je na raspolaganju selekcija delikatesa iz hotelske kuhinje, pekare i poslastičarnice.

Hotel ima sopstveni expo centar i balsku dvoranu od 800 sqm. Svi sadržaji su opremljeni visokokvalitetnom opremom za tu namenu. Uz navedene sadržaje, gostima je na raspolaganju spa, fitness zona i bazen. Fitnes zona je opremljena spravama poslednje generacije. Spa zona pruža užitak u parnom kupatilu, sauni i finskoj sauni. Na raspolaganju sa vam razne vrste masaža i specijalni kozmetički tretmani.

Hotel u svom sastavu ima butike garderobe poznatih svetskih brendova i salon za negu kose.


Reference

PDF KataloziProizvodi kompanije

Lokacija