OPIS
REFERENCE
PDF KATALOZI

Opis

NITEA ima najbolji kancelarijski nameštaj. I pregradne zidove. I podne obloge i podignute podove. Od 1996. godine donosimo nove ideje za vaše radno okruženje. Dobro uređena kancelarija, povećeva produktivnost I zadovoljstvo na poslu.

Od samog početka NITEA postavlja nove standarde u ponudi kancelarijskog nameštaja. Kriterijumi u izboru nameštaja su najviše estetske vrednosti, funkcionalnost i jedinstvene ergonomske karakteristike, pa je samim tim i izbor partnera bio usmeren u tom pravcu.

NITEA je osnovana 1995. godine u Beogradu. Prve kompanije sa kojima je NITEA uspostavila saradnju bile su OFFICE & co i FREZZA. U narednim godinama uz značajnu podršku italijanskog partnera MITTEL Co iz Gorizie, koji je zbog tadašnje teške i nestabilne ekonomsko-političke situacije u Srbiji, pružao finansijsko obezbeđenje dobavljačima iz Italije, NITEA uspeva da započne saradnju sa proizvođačem stolica SITLAND iz Italije, nemačkom firmom WILKHAHN i da uspostavi dva prodajna mesta u Podgorici. Prema MITTEL Co-u od strane NITEA-a jedina moguća garancija za plaćanje je bilo poverenje među vlasnicima.

Izuzetno smo ponosni što to poverenje nikada nije narušeno i isti vid saradnje traje do danas. U 2001. godini uspostavljen je kontakt sa jednim od najvećih i najčuvenijih proizvođača nameštaja, švajcarskom kompanijom VITRA.

Od 2002. godine postigli smo da postanemo A dealer kompanije VITRA za SCG, sa ekskluzivnim ugovorom o saradnji. U narednim godima NITEA se razvija u firmu koja postaje lider u ponudi kancelarijskog namestaja viseg nivoa na tržištu Srbije.

Pored VITRE, NITEA je zastupnik nemačke firme SEDUS, američke HERMAN MILLER i austrijske HALI.

Od 2003. godine do danas Nitea je svake godine organizovala DREAMOFFICE, izložbu kancelarijskog nameštaja čiji je sadržaj dopunjen predavanjima eminentnih poznavaoca dizajna i globalnih kreativnih tendencija, kao i projekcijama filmova primerenog sadržaja. Tako je pored estetskog i informativnog sadržaja jednako bitan i edukativni, bez pretenzija. Predstavljajući brendove kao što su VITRA, FREZZA, SEDUS i HALI , NITEA  u  Beograd donosi savremene trendove u opremanju poslovnih prostora.

Prilikom vrednovanja dizajna  proizvoda, pored uobičajenih kriterijuma u pogledu funkcionalnosti,  kvaliteta materijala, preciznosti   izrade, kao i  njegovih ekonomskih parametara,  podjednako je značajna i uloga ergonomije, odnosno mera u kojoj  je uspostavljen najpovoljniji psihofizički odnos između  korisnika i proizvoda.

Opšta karakteristika proizvoda koji čine postavku izložbe DREAMOFFICE jeste da svi ti eksponati predstavljaju izuzetna  tehnološka i estetska rešenja. To je podjednako funkcionalan i lep nameštaj čija se  elegancija osniva na izostavljanju svega što je površno, što predstavlja puku dekoraciju. To je nameštaj  koji je udoban, efikasan, lep i otmen.

Nitea usluge:


Konsultacije – izbor nameštaja, materijala, palete boja, podnih i zidnih obloga, rasvete i dekora

Idejno rešenje – nacrt osnove prostora sa novim rasporedom nameštaja, predlozi za opremanje enterijera (nameštaj, dekoracija, odabir boja i sl.)

Dizajnersko projektovanje sa 3D vizuelizacijom – nacrt osnove sa rasporedom, odabirom materijala i nameštaja, konsultacije i 3D render prostora

Kompletna usluga dizajna enterijera – celokupan proces od izlaska dizajnera na teren radi snimanja postojećeg stanja objekta, preko dizajna i projektovanja, do izvođenja i nadzora radova u enterijeru

Renoviranje enterijera – kompletno izvođenje i organizacija radovaPROJEKTOVANJE   
* Planiranje prostora  
* Vizuelizacija prostora  
* Dizajn enterijera  
* Izvođenje završnih radova enterijera

POSTPRODAJNE USLUGE   
* Logističke usluge  
* Skladištenje nameštaja na zahtev  
* Isporuka i montaža na zahtev

PRODAJA ARTIKALA IZ NAŠE PONUDE  
* Konsalting prilikom opremanja prostora

SELIDBE   
* Upravljanje celokupnom selidbom  
* Savetovanje  
* Pakovanje i raspakivanje  
* Rastavljanje i sastavnjanje  
* Osiguranje  
* Transport


NITEA Office

Radne fotelje
Radne stolice
Executive radni stolovi
Konferencijske stolice
Visoko sedenje
Lounge stolice i otomani
Pregradni zidovi
Kompjuterski držači
Radni stolovi
Recepcionerski pultovi|
Fiokari
Ormari
Laptop stolovi
Konferencijski stolovi

NITEA Home

Stolice
Barske stolice
Hoklice
Lounge fotelje
Trpezarijski stolovi
Klub stolovi
Komode
Police i biblioteke
Sofe
Sofe sa mehanizmom
Kreveti
Rasveta
Aksesoari
Outdoor
Pregradni zidovi
Radni stolovi
Stolice za ljuljanje
Klupe
Čiviluci
Tepisi

Reference

Proizvodi kompanije

Lokacija