MERIN ASSET MANAGEMENT - La Vie De Lux, Lifestyle Magazin

MERIN ASSET MANAGEMENT

Vladimira Popovića 6, 11070 Novi Beograd

(062) 333 333 (011) 7858 988

prodaja@merinhill.rs

www.merin.rs www.merinhill.rs

OPIS
REFERENCE
PDF KATALOZI

Opis

Merin Asset Management d.o.o. je kompanija koja se bavi razvojem projekata u oblasti nekretnina, pružajući investitorima integrisanu poslovnu platformu. Obuhvat usluga koje Merin Asset Management d.o.o. pruža uključuje upravljanje postupkom odabira i pribavljanja lokacije i građevinske dozvole; finansijsko-pravni konsalting; prodaju i izdavanje prostora; pravne usluge kupcima stanova uz potencijalno obezbeđenje stambenih kredita kod renomiranih banaka; kreiranje modernih arhitektonskih rešenja kada su u pitanju vizuelni koncept i optimalna iskorišćenost prostora, sve u skladu sa aktuelnim tržišnim standardima stanovanja i poslovanja.

Postulati poslovanja kompanije Merin Asset Management d.o.o. su usklađeni sa RICS standardima prestižnog Britanskog Kraljevskog instituta ovlašćenih procenitelja.

Projektno finansiranje

Nastavak uspešne strateške saradnje sa Eurobank a.d., koja obezbeđuje projektno finansiranje i za ovaj projekat naše kompanije.

MERINHILL - LEKINO BRDO

Zašto MH?


Na potezu između užurbanog Vračara i zelenih Šumica, nalazi se kondominijum Merin Hill: u blizini centra grada, još bliže važnim objektima za komforan život porodice, a po vrhunskom kvalitetu gradnje i osećaju koji pruža daleko ispred drugih.

Potpunu privatnost i sigurnost kondominijumu pruža kontrolisani pristup 24/7, video nadzor i profesionalno održavanje. Zajedničko dvorište sa dečijim igralištem i zelenilom nalazi se u centralnom delu kompleksa, odakle se prostiru svi stambeni pristupi lamelama, kao i posebni pristupi namenjeni osobama sa invaliditetom.

Poseban značaj i pažnja pridati su projektovanju svakog stana, sa akcentom na optimizaciji strukture, kvadrature i funkcionalnosti. Neprikosnovenu udobnost stanovanja pružaju stanovi sa privatnim baštama na prizemnim etažama, kao i francuski prozori zastupljeni u celom kondominijumu, obezbeđujući raskošnu osvetljenost u stanovima.

Penthausi na dva nivoa
Korak dalje napravljen je kada je reč o penthausima na dva nivoa. Dizajnirani su u cilju pružanja dodatnog luksuza kupcima, u vidu prostranih dnevnih boravaka sa raskošnim terasama koje ostavljaju bez daha, kao i spratne i funkcionalne razdvojenosti dnevnog i spavaćeg bloka. Pojedini penthausi poseduju i dvostrano orijentisane dnevne boravke, sa zidovima u staklu, a kao kruna udobnosti u pojedinima je obezbeđen privatni ulazak liftom u dnevnu zonu.

Struktura kondominijuma
Ukupna površina kondominijuma Merin Hill zauzima 19.255 m2 sa 184 stambene jedinice smeštene u 5 lamela. Svaka od lamela ima 2 lifta i ne više od 8 stanova po spratu. Svim lamelama se pristupa iz unutrašnjeg dvorišta sa kontrolisanim pristupom 24/7.

U kondominijumu se nalazi podzemna garaža na 3 nivoa, sa 2 kolska ulaza, 1 dvosmernom rampom po ulazu i 244 parking mesta.

Za praktične potrebe stanara obezbeđeno je 95 stanarskih ostava kao i 6 lokala u prizemnim etažama kondominijuma.

O Merin Hill-u se može još mnogo toga reći, ali potpuni utisak ćete steći tek kada ga budete videli i doživeli. Dobro došli.

Reference

PDF KataloziProizvodi kompanije

Lokacija