Ibiza Gran Hotel
HIGH END AUDIO - VIDEO

27 Oct 2020

LG OLED TV Z9 - LG-JEV OLED TV PODIŽE 8K NA NOVE NIVOE

LG OLED TV Z9. La Vie De Luxe Magazin. Najposećeniji portal sa luksuznim destinacijama, hoteli i spa centri, moderni automobili i nautika, arhitektura, satovi i nakit, moda.

Prvi LG Signature OLED 8K TV na svetu pruža više boja, dubine i detalja nego ikada pre, a sve na ultra velikom ekranu od 88 inča.

To je doživljaj gledanja kao nijedan drugi, s LG-ovom OLED tehnologijom ekrana koja stvara nenadmašan nivo od 8K. Dozvolite da vas OLED 8K prebaci u novi, živopisni svet TV-a. OLED 8K ima 33 miliona samoemitirajućih piksela i 130 miliona podpiksela - četiri puta više od rezolucije od 4K. Za razliku od LED dioda, svakim pikselom se može upravljati pojedinačno kako bi se stvorile izuzetno precizne slike sa tačnijom bojom, beskonačnim kontrastom i savršenom crnom bojom.

Ekran veličine 88 inča je najveći OLED ekran koji postoji. Zamislite da ste u pozorištu, na stadionu ili u koncertnoj dvorani zahvaljujući pogledu koji oduzima dah i odvodi vas u srž akcije. Efikasno nadograđivanje kroz procesor pretvara 2K ili 4K sadržaj u najživotniju 8K sliku poboljšavajući detalje i definiciju.
Stalak se prirodno stapa sa okolinom i dodaje luksuz vašem enterijeru dok istovremeno stabilno podržava ultra veliki ekran. OLED 8K vam omogućava da uživate u sadržaju u realističnoj visokoj rezoluciji uz podršku za glavne HDR formate Dolby Vision, Advanced HDR bi Technicolor, HLG i HDR10. Dolby Vision transformiše vaše TV iskustvo sa dramatičnim slikama - neverovatna osvetljenost, kontrast i boje oživljavaju zabavu.

LG SIGNATURE OLED 8K TV zadovoljava međunarodne standarde rezolucije sa modulom kontrasta (CM) od 91,8% . Što je veći CM, prikazuju se jasnije crno-bele linije. OLED 8K pruža stvarnu 8K rezoluciju sa izuzetnim bojama, detaljima i kontrastom.