Ibiza Gran Hotel
DIZAJN

07 Oct 2020

LOUIS VUITTONOVA NOVA OPREMA ZA VEŽBU TRANSFORMISAĆE ĆE VAŠE KUĆNE TRENINGE

Bućice ove modne kuće od 2.720 dolara su novitet segmenta "Sportska oprema", dok pažnju privlače i konopac za skakanje i ping pong set. Svaki od ovih proizvoda sadrži otisak monograma kompanije LV...

Louis Vuitton je nedavno objavio novu selekciju kućnih artikala koji se odnosi na kategorije „Sportska oprema“, „Igre“ i „Kolekcionarski predmeti“. Prednjači izbor asortimana opreme za vežbanje koja će vam posebno dobro doći dok se svi bavite treningom kod kuće zbog pandemije koronavirusa.

Bućice ove modne kuće od 2.720 dolara su novitet segmenta "Sportska oprema", dok pažnju privlače i konopac za skakanje i ping pong set. Svaki od ovih proizvoda sadrži otisak monograma kompanije LV.
Iz kolekcije „Games“ poželećete da pogledate Jenga komplet „Monogram Tower“, odgovarajuću futrolu sa kockicama i igraće karte koje dolaze u kožnoj torbici sa monogramom. Ostali istaknuti proizvodi iz asortimana kućnih artikala za 2020. godinu uključuju tegove za papir u obliku automobila i jedrilice, držač vinila i ružičaste kućne papuče.