Ibiza Gran Hotel
DIZAJN

24 Sep 2020

KRUG ESCAPE ARTIST CHAMPAGNE KOLEKCIJA KUTIJA

Krug Escape Artist Trunk sadrži i četiri kristalne čaše Baccarat, čep Krug i hladnjak za šampanjac Krug, koje je ekskluzivno za kolekciju kreirao vodeći dizajner Francois Bauchet...

Osnovana 1843. godine, kuća Krug već šest generacija obasipa svet finim šampanjcima, a legendarni vinari su sada sarađivali sa podjednako proslavljenim proizvođačem luksuznih kutija Pinel & Pinel kako bi kreirali limitiranu kolekciju kutija šampanjca Krug Escape Artist.

Sastoji se od tri različita dizajna prtljažnika, od kojih je svaki pokriven i obložen finom kožom. Svaka sadrži, pored dve boce kruga, i njeni vlasnici „omiljeno sredstvo za bekstvo“ „putem kockanja, pušenja cigara ili muzike.

Prvi dizajn prtljažnika odlikuje se crvenom spoljnom stranom od teleće kože sa sjajnim mesinganim šarkama od niklovanog mesinga i uglovima sa oblogom od teleće kože. Fioka sadrži dva paketa poker karata napravljenih od „Beea“, pet kazino kockica i 200 profesionalnih čipova od 11 g, dok se na vratima nalaze dve boce Krug Grande Cuvee.

Krug Escape Artist Trunk sadrži i četiri kristalne čaše Baccarat, čep Krug i hladnjak za šampanjac Krug, koje je ekskluzivno za kolekciju kreirao vodeći dizajner Francois Bauchet. Na kraju, u tajnu fioku staju četiri podmetača od niklovanog mesinga Pinel & Pinel sa kožnom bazom.
Moet Hennessi Asia Pacific je stavio po jedan gepek na raspolaganje u vinskoj radnji DFS u terminalu 3 aerodroma Changi Airports i Ski Connection na međunarodnom aerodromu u Hong Kongu, gde se prodaje na malo (24.000 USD).

Drugi dizajn prtljažnika odlikuje se plavom spoljnom stranom od jagnjeće kože i beličastom podstavom od teleće kože. Spaja držač za cigare, KSCAR sekač za cigare i DuPont upaljač za cigare sa dve boce Krug 1995. Treći Krug Escape Artist Trunk ima spoljni izgled od srebrne jagnjeće kože i ružičastu podstavu od teleće kože. Sadrže se najsavremeniji MP3 video plejer Samsung T9 sa Bluetooth tehnologijom i zvučnim sistemom JBL ‘On Tour Plus’, zajedno sa dve boce Krug Rose.